Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Molt Alta Tensió?
15 mai 2005
La jornada ha aplegat més de 500 persones.
fotomon.jpg
Els diferents actes que des de la Plataforma s'han realitzat avui tenen com a finalitat mostrar als ciutadans/nes la gravetat de les conseqüències que el projecte de la línia de Molta Alta Tensió Sentmenat-Bescanó-Baixas comportarà. També volem fer evident la manca de versemblança de les justificacions que esgrimeixen els defensors d’aquest projecte nefast i innecessari. D’aquesta manera els ciutadans/nes serem conscients que no tenim per què patir tant greus conseqüències.
És una monstruositat absolutament innecessària!!!!

Molt important--> Diumenge, 22 de maig de 2005, a les 10:00. Manifestació a la Jonquera. No Passaran!

Fem també una crida per tal que tots ens mobilitzem contra aquest projecte i contra la forma amb la que els governs ens la volen imposar. Sense cap mena de debat social, sense que hi hagi cap planificació, utilitzant la política de fets consumats i amb nocturnitat. Sembla que alguns polítics han oblidat que es deuen a la societat i que no volen que la ciutadania segueixi avançant pel camí de la democràcia participativa. Per tot això cal que fem sentir la nostra veu, cal que diguem amb fermesa NO A LA MAT, cal que totes i tots siguem diumenge vinent a la marxa contra la MAT a La Jonquera: NO PASSARAN !
Mira també:
http://elsud.org/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=1297&mode=thread&order=0&thold=0
http://elsud.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Molt Alta Tensió?
16 mai 2005
Apa nois !! forsa contra aquestes monstres de ferro, ningu ens destrossara la terra,no volem mes progres, volem la nostra estimada terra lliure de cables!
Re: Molt Alta Tensió?
27 mai 2005
Dsd figueres saludem i stem en contra de la MAT! Hem d fer alguna kosa! NO A LA MAT!
Re: Molt Alta Tensió?
27 mai 2005
Yo soy morena! yo soy ardiente! yo soy el simbolo d la pasion! hoy es mi cumlple, hoy es mi cumple! nesa hoy es tu cumpleee!doy gracias a dios! xk era yo sola n tnia amiguitas dsd entonces fuims dos! xD nesa hoy es tu cumple! sé mu feliz nesa! Ieaaaaaaaaaaaaaaaaa!-FIGUERES CITY DEULOFEU
Re: Molt Alta Tensió?
13 jul 2005
A part de la barbaritat que pretén fer el Pla Energètic elaborat pel Govern en ple segle xxi, el que ja és incocebible és la hipocresia del socialistes catalans i espanyols: per un costat preveun eliminar les centrals nuclears per al 2015 i per l'altre volen comprar energia d'origen nuclear a França. INCONCEBBLE!
Re: Molt Alta Tensió?
13 oct 2005
dissabte 15 d'octubre tots a la manifesteció no a la MAT i per una nova cultura de la energia.
sortida ales 17 h del pasg. de gràcia fins a la plça sant jaume.
Sindicat Terrassa