Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El govern espanyol haur脿 de donar explicacions sobre la viol猫ncia 鈥渦ltra鈥? al Pa铆s Valenci脿
13 mai 2005
La diputada valenciana Isaura Navarro, del grup Esquerra Verda -Esquerra Unida- Iniciativa per Catalunya, ha presentat a la mesa del Congrés dels diputats una interpel•lació al govern espanyol en la que demana explicacions sobre la violència feixista al nord del País Valencià i les mesures que s’han adoptat per fer-li front.
La darrera agressió va ser la pallissa a un jove de Vinaròs que a hores dâ檃ra continua a la Unitat de Cures Intensives de lâ橦ospital de Castelló. Anteriorment sâ檋an produit altres fets de gravetat, com ara lâ檃gressió al Casal de Castelló o el llençament dâ檜n cóctel molotov contra una associació dâ檌nmigrants dâ檃questa ciutat.

En resposta a aquests fets i en solidaritat amb la víctima, sâ檋a convocat una manifestació contra el feixisme que tindrà lloc el proper divendres 20 de maig a les 19:30 a la Plaça de la Independència de Castelló de la Plana.

La pregunta presentada al Congrés dels Diputats assenyala que â渄es de fa mesos sâ檈stà produint un preocupant increment de les agressions de caràcter neonazi i feixista. Ã塻 la de major gravetat lâ檈sdevinguda aquest cap de setmana a la localitat de Vinaròs, on un jove ha hagut de ser ingressat a la UCI de lâ橦ospital General de Castelló a causa de la brutal pallissa rebuda per part dâ檈lements dâ檈xtrema dretaâ? i remarca que â渓a manca dâ檃ctuacions policials i/o judicials contra aquests grups totalment identificats ha pogut ser utilitzat per envalentonar-losâ?.

Finalment, demana al govern espanyol quines mesures adoptarà el ministeri de lâ檌nterior i la subdelegació del govern per posar fi a aquestes agressions, i si ha adoptat un pla específic per afrontar-les.
Mira també:
http://www.lavanc.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El govern espanyol haur脿 de donar explicacions sobre la viol猫ncia 鈥渦ltra鈥? al Pa铆s Valenci脿
14 mai 2005
AUTODEFENSA I UNITAT!!!!
Sindicato Sindicat