Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
Stop homofòbia - Matrimoni ja
08 mai 2005
STOP HOMOFÒBIA
CONTRA LA DISCRIMINACIÓ LEGAL
MATRIMONI JA

Cada cop és més aprop el moment en que acabarà la prohibició tàcita de que una parella de persones homosexuals es casi. Aquesta és una fita extremadament important; no per allò que podrem aconseguir en casar-nos, sinó perquè suposa la fi de la més gran discriminació jurídica que patim els homosexuals.

Una societat que ha superat l'homofòbia és incompatible amb una legislació que discrimina, amb un règim d'apartheid en les relacions familiars, amb la negació d'accés a una institució protegida i valorada socialment.

Aquesta reforma ens apropa a la igualtat de drets, ens dóna una dignitat que se'ns negava. Per això creiem necessari recolzar aquesta iniciativa. La reforma és ara al senat. Es poden produir dos escenaris. O bé s'aprova (cosa que es difícil, però possible si les dretes no fan un bloc amb el PP, com ja va passar al Congrés) o bé es rebutja (cosa que donaria més força a les posicions de les organitzacions homofòbes per dir que la societat no ho vol).

Per això us proposem pressionar els senadors catalans a través d'una campanya d'enviaments d'emails. Es tracta d'una plana web (http://www.fem-xarxa.net/matrimoni) des d'on tothom pot enviar de manera automàtica una carta (veieu-la en el fitxer adjunt) als senadors del PP i de CIU. Us demanem que recolzeu aquesta iniciativa i que en feu tota la difusió possible per tal que tota la gent que conegueu (amics, germans, amigues, tietes, companys de feina, veines...) hi participin.

La campanya està oberta a tots els col·lectius i grups de qualsevol tipus que s'hi vulguin adherir.

AEmics - Espai per a les llibertats sexuals
http://www.fem-xarxa.net
matrimoni ARROBA fem-xarxa.net

This work is in the public domain

Comentaris

Abolició matrimoni civil, ja !!!!
08 mai 2005
Abolició matrimoni civil, ja !!!! Cap validessa legal als matrimonis religiosos.
Re: Stop homofòbia - Matrimoni ja
09 mai 2005
Hola!

Estic d'acord amb tu en la segona part. Sobre la primera... bé no es tracta de debatir si la llei que regula el matrimoni és útil o contraproduent, si no si podem permetre una llei que discrimina les persones homosexuals.

A més hi ha coses com les herencies, les adopcions, les pensions de viudetat, les declaracions conjuntes... que tampoc no es poden donar al primer que pasa i diu i promet que es la teva parella. No?
Sindicat Terrassa