Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de suport i resistència amb en Franki de Terrassa
07 mai 2005
PROU JUDICIS I CONDEMNES POLÃ?TIQUES!!!
DENUNCIEM LA REPRESSIÃ A LA DISSIDÃNCIA!!!
CONTRA LA PRESÃ PASSEM A LâACCIÃ!!!
Acció Autònoma, com a col•lectiu en lluita contra l’estat capitalista opressor, no podem deixar de respondre a les agressions que pateix el jovent i la societat en general. Avui ens toca actuar contra un nou intent de segrest cap a un company del col•lectiu. Volen empresonar en Franki sota l’excusa d’haver participat, suposadament, en una cercavila que demanava la retirada de les banderes feixistes i imperialistes del balcó de la vila de Terrassa. Aquesta va acabar amb una càrrega de la policia municipal i set persones ferides. Al nostre company l’han condemnat a dos anys i set mesos per, segons ells, estripar la bandera espanyola, agredir a quatre agents de la policia i produir uns desordres.
Per una banda volem denunciar tot el procediment judicial que en cap moment ha respectat la innocència de les persones, ans al contrari, les han presentat com a culpables d’entrada i ni tan sols així han pogut demostrar la seva culpabilitat. Però igualment i sense proves han estat condemnats per un jutge feixista, Enrique Rovira del Canto, que era fiscal militar durant la dictadura.
De tot això no ens en estranyem, sabem que les lleis estan fetes pels poderosos, pels rics, pels capitalistes i serveixen als seus interessos. L’únic que volem mostrar és que ni ells mateixos les compleixen, i que per tant a nosaltres no ens mereixen cap respecte i que ens sentim totalment legitimats per desobeir-les i encoratjar a tothom a fer-ho.
Per una altra banda volem denunciar la violència que utilitza el sistema capitalista per sotmetre a la societat. Les hipoteques que t’encadenen, els treballs de merda i els sous de misèria, els preus de lloguer i venda de pisos desorbitats, el pensament uniformitzat i acrític, la privatització de tot, l’ultraconsumisme, el control social i policial,..... davant aquestes injustícies sorgeixen diferents focus de lluita i resistència que demostren que no cal viure sotmès i que és possible un altre model de vida. I són aquests grups els que l’estat capitalista reprimeix amb més duresa, ja que són aquests els que més mal li fan perquè posen al descobert les contradiccions i injustícies que genera. És en aquest context on hem de situar l’intent de fer presoner al nostre company Franki.
Per tant, davant el capital, la lluita és l’únic camí, i contra les agressions, l’autodefensa l’única solució. No podem permetre que cap company més sigui segrestat. Demostrem la nostra ràbia, que ens vegin enfadats, no ens hem d’amagar, ensenyem les nostres dents, traiem les urpes, esmolem les eines. JA N’HI HA PROU!!! SI TOQUEU A UN ENS TOQUEU A TOTS I TOTES!!! JA ÉS L’HORA D’ENCENDRE LA METXA, PER TOTS ELS MITJANS, ESTENEM L’ACCIÓ DIRECTA, EL SABOTATGE I LA MORT AL CAPITAL!!!!

FRANKI NO ESTÀS SOL!!! NI UN PAS ENRERA!!!
FINS A LA VICTÒRIA SEMPRE!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de suport i resistència amb en Franki de Terrassa
07 mai 2005
Casa a casa, barri a barri, poble a poble la revolució avança !!!
Re: Comunicat de suport i resistència amb en Franki de Terrassa
09 mai 2005
i ke la prudencia no ens fagi traidors
Sindicat Terrassa