Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Propaganda pel fet! celebra el seu 9è aniversari amb un gran concert a Manresa
07 mai 2005
El proper dissabte 14 de maig tindrà lloc al Pavelló Nou Congost de Manresa (Bages) una nova edició del festival de Propaganda pel fet!
Enguany la discogràfica celebra el seu novè aniversari i, s’ha preparat un festival musical actual i combatiu amb Revolta 21 (metal, Penedès), Skatalà (mítica banda d’ska que torna als escennaris despres de 10 anys, Barcelona), Obrint Pas (reggae, hardcore fusió tradicional, València) i Soziedad Alkoholika (Euskal Herria).



9 anys de música i compromís

Fer anys en un projecte com aquest, és sempre una bona nova. Si hi sumem el creixement i ampliació d’àrees de treball que s’està donant al segell, la bona nova ja és motiu de celebració. Com no podia ser d’una altra manera, la voluntat és fer una festa plural per compartir el moment amb tots aquells i aquelles que participen del projecte: bandes, col·laboradors i tota la gent que ens dona suport dia a dia. És per això que la festa pren forma de festival.

Les bandes

Revolta 21
Joventut antifeixista
Des del Penedès arriben Revolta 21 amb el seu brutal show de presentació de No Oblidis Mai (Propaganda pel fet! - 2004), un àlbum rodó que la banda està presentant arreu dels Països Catalans. Hardcore i metal, consciència i mala llet, actitud i responsabilitat per un jove grup que sorprèn per la seva completa posada en escena i el seu contundent so: si el disc ha estat molt ben pensat i executat, l'espectacle en directe és un regal per la gent que ja disfruta del seu treball d'estudi i una gran sorpresa per la gent que els veu i sent per primera vegada. Recuperant la memòria antifeixista d'ahir, bastint la lluita avui amb la millor música contestatària per un demà lliure.

Soziedad Alkoholika
100% rebotats
Soziedad Alkoholika es presentaran a Manresa amb el seu últim àlbum sota el braç: Tiempos Oscuros (Locomotive - 2003). Després de ser objecte de la censura i amb varis concerts cancel·lats els darrers anys per aquest motiu, Soziedad Alkoholika demostren amb la seva trajectòria que resistir és vèncer. Hardcore, rock i metal clàssic des de Gasteiz en un show que denuncia musicalment la persecució política i la manca de llibertats amb canonades com 'Piedra contra tijera', 'Stop criminalización' o 'Tiempos oscuros'. 100% rebotats, 100% canyeros.

Obrint Pas
Més llenya per La Flama
Un poble en moviment és el nom de la gira de concerts durant la qual Obrint Pas enregistrarà el nou disc en directe que serà editat per de cara a octubre d’aquest mateix any. Després de 12 anys recorreguts, Obrint Pas farà un concert especial a casa nostra. El festival de Propaganda pel fet! serà una de les ocasions per gaudir d'aquest impressionant desplegament de forces de cara a encendre i mantenir viva la flama de tot un poble. El seu ska, reggae, core i tradicional valencià es vesteixen de gala i van més enllà en l'estreta relació de la banda amb el públic català. Més memòria històrica, més exigències, més dignitat pel present i més projectes per un país de futur.

Skatalà
Tornen a la càrrega
La millor ska band catalana de tots els temps està de celebració. Skatalà s'ha reorganitzat aquest 2005 amb motiu del XXè aniversari de la fundació de la banda barcelonina i ha preparat un tour estival que promet ser un dels esdeveniments musicals, culturals i socials d'aquest estiu. Els clàssics que la banda signà a Fent d'aquí¸Borinot Borinot i Un de nou tornaran a sonar en directe, per primer cop després de molts anys, al Pavelló Nou Congost de Manresa. Excel·lent ocasió per tota la gent jove que avui els escolta a casa però no va poder gaudir-los en directe i també per tota la gent que volíem tornar a viure vells temps gloriosos de les nostre vides a ritme del millor ska català. Mítics i clàssics!

Emplaçament
El festival tindrà lloc a Manresa (Bages).
La instal·lació en concret serà el Pavelló Nou Congost de Manresa.
Capacitat: 4.000 persones

Entrades
El preu de l’entrada a guixeta és de 16 €
El preu de l’entrada anticipada és de 13 €

Lloc de venda d’entrades anticipades:
Manresa: Born12, El Galliner, Sferic, cafè Havanna, la fadulla.
Barcelona: Arran, Daily Records, mai morirem.
Capellades: Jaç Roig
Girona: Partisano disc
Lleida: No Control
Palma de Mallorca:
Es Pinzell
Reus: game Over
Ribes: Ger
València: Terra
Vic: martulina Divina
Vilafranca del Pdès: Ateneu X

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more