Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
26-27 M: Jornades de Lluita contra la Patronal Europea del Calçat a Elx
07 mai 2005
26-27 de maig. Reunió de la Patronal del Calçat Europea a Elx. Convocades Jornades de lluita contra esta provocació als treballadors: No passaran!!!
2005_05_26.jpg
Els pròxims dies 26 i 27 de maig la Patronal europea del calçat es reunirà a Elx amb l'objecte d'analitzar i promoure la deslocalització industrial de les comarques sabateres del Vinalopó. Per a nosaltres, els treballadors, esta trobada és una verdadera provocació.

El que tractaran en esta trobada dels dies 26 i 27 és veure com poden mantindre els seus beneficis a qualsevol preu. I sense reparar -com ja ho estan fent- a estudiar la forma en què desmantellen la indústries i les traslladen a països on poden explotar exageradament aprofitant-se de la mà d'obra barata, mentres ací despedixen sense cap mirament als treballadors.
Qui són els que han convertit esta ciutat, i la resta de pobles sabaters -Elda, Petrer, Sax, Villena, etc.- en centres de treball clandestí? Hi ha alguna empresa que -directament o indirectament, i per molt legal que es presente- no utilitze el treball a domicili d'aparadores sense contracte? Qui són els que es beneficien que quasi el 50% de la població no tinga ni haja tingut mai un contracte de treball? Qui són els que han aconseguit que en la pràctica quasi la totalitat de treballadors del calçat siguen parats als que s'utilitza temporalment? Justament els empresaris ilicitans, ajudats per les administracions, que com a mínim, han mirat sempre cap a un altre costat; els mateixos que ara assistiran a estes Jornades, on els representants de la Patronal europea els explicaran les excel·lències i beneficis que podran obtindre explotant en altres països mà d'obra barata, mentres despedixen els seus actuals treballadors i deixen als pobles sabaters en la ruïna. A ells i al govern cal exigir-los els 10 punts de la nostra plataforma reivindicativa, que aporta solucions per als treballadors. Hem de lluitar per a evitar el desmantellament de la nostra indústria i acabar d'una vegada amb l'economia submergida i la precarietat dels treballadors.

Els dies 26 i 27 de maig els treballadors tenim una oportunitat per a demostrar la nostra protesta contra els que ens han enfangat en un futur incert i un present inquiet. El seu objectiu és emportar-se la producció a països on és més fàcil explotar treballadors i a nosaltres deixar-nos sense treball (per a ells la solució és la reconversió industrial: és a dir convertir-nos a tots en cambrers i comercials... Nosaltres, els treballadors, volem conservar la nostra indústria i acabar amb la nostra situació de “submergits�)

Este és el moment d'eixir al carrer convocant jornades de lluita pel manteniment de la indústria i contra la precarietat i el treball il·legal.

PROU D'EXPLOTACIÓ!!!

NO PODEM DEIXAR QUE ACABEN AMB LA NOSTRA INDÚSTRIA!!!

ANEM A REBRE'LS COM ES MEREIXEN!!!

NO PASSARAN !!!!!!


Per a enviar adhesions, o col·laborar en les “Jornades de lluita contra la Patronal Europea del Calçat�, posa't en contacte amb nosaltres: mup_elx ARROBA yahoo.es


Assemblea de Treballadors-MUP

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa