Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
Presentació d'antiblavers.info
06 mai 2005
anti_blavers.png
Amics i amigues,

Tenim el gust i el plaer de presentar-vos una nova web dedicada a combatre el fenomen reaccionari blaver, que ha embrutat i crispat la vida quotidiana del País Valencià els darrers 30 anys bàsicament.

Hem volgut fer-ho fugint de tots els sentimentalismes tant com ens ha estat possible, i realitzant una aproximació a aquest fenomen el més científica i racional que hem pogut.

En aquesta aproximació que hem fet a aquest fenomen, hem volgut aportar tots els documents als que hem tingut accés, tant escrits com gràfics, per a donar veracitat a les nostres afirmacions. D'aquesta manera, podem assegurar que tot quant afirmem en
la nostra web, és estrictament verídic.

Dediquem, en fi, aquesta web, d'una banda, a tots els valencians que de bona fe s'han cregut al llarg dels anys algunes de les manipulacions i mitges veritats blaveres. De l'altra, a tots els i les joves valencians i valencianes que no han viscut eixe fenomen i que per tant no el coneixen, perquè veient la web, puguen veure clarament allò que ha passat al País Valencià els darrers 30 anys, i que els mitjans de comunicació i molts dels que ho han conegut, per no dir la classe política, increïblement han callat i han acceptat.

Val a dir a més que, ultra la col.laboració gratuïta i desinteressada de dos prestigiosos professors universitaris, el francès Franck Martin i l'alemany Hans-Ingo Radatz, aquest projecte és un projecte estrictament valencià, i que no ha rebut cap subvenció de cap entitat. És un projecte, doncs, fet per valencians, nacionalistes això sí, que estimen la seua terra i que
no odien cap altra, i que no volen que el que ha passat els darrers 30 anys torne a succeir.

Vos convidem amablement a fer un tomb per la nostra pàgina, i a fer-ne difusió de la mateixa si ho creieu convenient. Teniu una secció de contacte per a enviar-nos els vostres comentaris, agraïments, critiques, etc. en qualsevol moment.

Moltes gràcies a totes i tots.

Visca el País Valencià!

http://www.antiblavers.info
Mira també:
http://www.antiblavers.info

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat