Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : laboral
Arran d’alguns comentaris apareguts sobre "la CGT no s'ha oblidat en aquest 1er de maig de Laura Riera!!"
06 mai 2005
Arran d’alguns comentaris apareguts, us volem comentar algunes coses.
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/174907/index.php
En primer lloc, ja fa anys que la Federació Local de Terrassa de CGT ens solidaritzem i lluitem pels pres@s polítics catalans. Així, moltes de les persones que en formem part hem participat de forma militant, i ho continuem fent, en diversos col•lectius de solidaritat amb els i les postres pres@s, encara que no hagin estat afiliats/des mai en el nostre sindicat. Per aquesta raó, ens sembla que una bona part de les crítiques es deuen al desconeixement, amb més bona o més mala intenció. Probablement aquest desconeixement es podria arreglar si la majoria de la gent que critica es passés alguna vegada per la lluita quotidiana pels pres@s polítics catalans. Allí ens hi trobaríem i podríem acabar d’aclarir les coses tot compartint la lluita.
En segon lloc, la pancarta que apareix a la fotografia la portem gent de la Federació Local de Terrassa de CGT. Evidentment que ens agradaria portar les referències a altres pres@s. Però la pancarta que dúiem el dia 1 de maig era la pancarta que teníem. A més, com molts/es sabreu, la CGT és un sindicat plural i divers. Aquest fet, que el fa ric, també comporta que en alguns aspectes haguem de cercar fòrmules de consens. La Laura és afiliada a CGT i, com a tal, rep el suport del conjunt de l’organització a nivell estatal. Pel que fa a la resta de pres@s, el respecte a la diversitat d’opinions dels nostres companys/es de sindicat ens porta a no reclamar-los en una activitat com la de l’1 de maig, que és important per al nostre sindicat i que és un dia per enfortir allò que ens uneix i deixar de banda les diferències. Però aquest debat que hi ha dins de CGT, no us enganyeu, també hi és dins de les organitzacions de l’independentisme polític. Quantes reivindiquen els pres@s, ni que sigui al nivell que ho fa CGT a tot l’Estat?.
Finalment, volem parlar de la pancarta. Nosaltres som catalans/es i el català és la nostra llengua. Però com a revolucionaris/es i sindicalistes també som solidaris/es, com els companys/es del nostre sindicat. La pancarta és un regal de la gent de la CGT de Salamanca, que la van tenir penjada durant setmanes a la seva ciutat ja fa temps. I després, com a prova de solidaritat, ens la van regalar. Passejar aquesta pancarta és per a nosaltres un orgull. Reflecteix la solidaritat obrera, internacionalista, cap a pres@s polítics d’arreu, perquè des de molts sindicats i federacions de la CGT de tot l’Estat fa anys que mensualment es fan aportacions econòmiques per a cobrir les despeses del suport a la Laura. Perquè no cal oblidar que la Laura, a l’igual que el també companys de Terrassa Zigor i els i les altres preses lluiten pel nostre poble, és cert, però també per la revolució.

Federació Local de CGT-Terrassa

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arran d’alguns comentaris apareguts sobre "la CGT no s'ha oblidat en aquest 1er de maig de Laura Riera!!"
07 mai 2005
"la CGT és un sindicat plural i divers". Tan plurar y diverso que tienen cabida posturas y cuestiones antagónicas, como presxs y carceleros. Y seguro que algun madero también.
CGT=Vendidos Funcionarios de prisiones al paredon
Re: Arran d’alguns comentaris apareguts sobre "la CGT no s'ha oblidat en aquest 1er de maig de Laura Riera!!"
07 mai 2005
calla gilipollas tu si eres un carcelo de mierda cerdo español
Re: Arran d’alguns comentaris apareguts sobre "la CGT no s'ha oblidat en aquest 1er de maig de Laura Riera!!"
12 mai 2005
viva el sindicalismo de estado!
Sindicat Terrassa