Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La CUP expressa el seu suport a la Plataforma Antifeixista de Sabadel (PAS)
05 mai 2005
Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell expressem el nostre suport i solidaritat amb la Plataforma Antifeixista en la seva decisió d’abandonar la mal anomenada Comissió de Convivència.

Compartim les anàlisi de la PAS, segons les quals, aquesta comissió, creada originalment per a l’anàlisi i eradicació de la violència feixista a la nostra ciutat, ha estat desvirtuada dels seus continguts i convertida en un element més de propaganda municipal i de propagació de missatges que només pretenen confondre a la ciutadania i criminalitzar, posant en el mateix sac que les bandes feixistes, el jovent alternatiu de la nostra ciutat.

Les dades manen, i l’única violència realment constatada a la nostra ciutat és la provocada pels grups nazis i per alguns elements de la policia municipal que semblen compartir aquesta ideologia.

En aquestes circumstàncies reiterem la nostra exigència d’un gir radical en la política municipal en tres sentits:

- la presa de mesures reals per combatre la violència feixista
- la depuració de responsabilitats tècniques i polítiques pel que fa a les actuacions violentes o autoritàries d’alguns membres de la policia municipal
- una rectificació pública respecte les acusacions versades pels responsables municipals i el gabinet d’alcaldia contra els col·lectius de joves compromesos de la nostra ciutat.

Fins que aquests mínims no siguin assumits, considerem una presa de pèl mantenir una comissió de convivència que no fa sinó desviar responsabilitats polítiques i intentar amagar les arrels dels atacs a la convivència ciutadana.

Candidatura d’Unitat Popular, maig de 2005.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CUP expressa el seu suport a la Plataforma Antifeixista de Sabadel (PAS)
06 mai 2005
la cup es una merda de xiringuito de maulets.........aneu a pendre pel cul
Re: La CUP expressa el seu suport a la Plataforma Antifeixista de Sabadel (PAS)
07 mai 2005
pobrecitos los del la PAS, siempre sois las victimas. Que pena.
Sindicat Terrassa