Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
Avui l'Assemblea d'Okupes de Sabadell ha alliberat un nou espai que serà destinat a vivenda per a joves
Avui dia 5 de maig hem alliberar la casa nº 49 i 47 bis del carrer Sardà. Aquest espai serà destinat a una vivenda habitada per varis joves.

La primera tasca per part nostra serà la de rehabilitar i adequar la vivenda.

Creiem que l’okupació és un fet legítim degut a l’increment dels preus de l’habitatge i la inaccessibilitat per part de la majoria de persones a una vivenda digna. Com a joves i ciutadans tenim dret a denunciar l’especulació urbanística que no para de crèixer a Sabadell. Aquesta, com la resta de cases abandonades a la ciutat (en total un 15%) estan en desús afavorint la pujada desorbitada del preu del sól i així enriquir una petita part de la població (empreses d’enderrocs, immobiliàries, entitats financeres, constructores…).

En aquests temps de precarietat ofegant, el treball temporal, quan n’hi ha, la mala educació, l’obediència ciutadana, l’individualisme, el consumisme frenètic, les privatitzacions, el feixisme als carrers (rapat i/o uniformat), el pensament únic i la por sofocant són el pa de cada dia; emancipar-se del niu patriarcal resulta impossible sense pagar lloguers abusius o hipotecar-se la resta de la vida.


Vivenda alliberada: el Pentàgon
Assemblea d’okupes de Sabadell

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
"la mala educació" ?
Ui ui ui.
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
Espero que vaya bien y no acabe siendo una reunión de guarros borrachos y fiesteros como son absolutamente todas las ocupas a dia de hoy
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
la reunión de guarros alcohólicos estuvo en el quirófano donde, más que parirte, te cagaron, so puerco...

salud
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
però diria q volien dir 'la merda de sistema educatiu'. almenys això és el q jo entenc. l'altra és q algú vulgui buscar els 3 peus al gat.
apa, continueu així, SBD!
salut!
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
has estado en todas las okupas para hacer tal afirmacion? naturamlmente q no. entonces reflexiona sobre si las fuentes donde sacas tu informacion es veridica. yo te puedo afirmar q he estado en unas tres okupas superlimpias. no se si me tomaras como fuente fiable d informacion pero lo mejor q puedes hacer es darte una vuelta por okupas y verificar. te aseguro q te puedes sorprender.
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
Molt be!!!

Les meves felicitacions a la penya de sabadell, que s'ho esta currant. Lluitem fins a la rendicio incondicional del sistema capitalista!!!

PD: Mi casa okupa es bien hermosa, limpia, llena de flores y libre. Y si un dia me apetece emborracharme lo hare igual que en una casa de alquiler... Salut
Re: Nova okupació a Sabadell
05 mai 2005
Felicitats doncs pel pentagon, a SBD ara mes ke mai es necessita combat anticapitalista, no donar ni treves ni confiances a les institucions burgeses, ara mes ke mai es necessita okupació!
Re: Nova okupació a Sabadell
07 mai 2005
Ke pasa peña!pues mira yo he estado en varias okupas tanto en PPCC komo en euskal herria y la verdad eske ves de todo,pero no es justo decir ke tod@s l@s okupas hacen estas acciones para tener un sitio para pillarse las tajas y drogarse,sin duda kien haya dixo eso es un retrogrado y si tantas okupas has visto no negaras lo dixo,ala pues aupa esas resistencia en sabadell!!
PD:Vivo de okupa,bebo,fumo,me meto spiz,trabajo y estudio,ah y kuando se puede follo.....me miraras mal pk eso no lo hago en un piso de 40 millones??no te kulpare por hacerlo pues esta klaro ke no eres mas ke un eskalon mas al ke pisan dia a dia...enga dejate pisar,agur!
Re: Nova okupació a Sabadell
20 jun 2005
com es pot quiexar un hippios okupa de que no hi ha feina? perque no deixeu de tocar els collons, us adapteu i treballeu com fa tothom? perque sou nomes uns pocs als que l'ajuntament us regala propietats per fer centres civis i tal??
Re: Nova okupació a Sabadell
06 mar 2006
Vagos, pelamangos, parásitos, badanas... podría seguir pero, imitando vuestra conducta... me canso.
Sindicat Terrassa