Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
ewr
mayday.jpg
we

This work is in the public domain

Comentaris

Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
Estoy seguro de que la liberación y la tranquilidad mundial vendrá de la mano del fumeteo, el bailoteo y el folleteo. Primero eso, y ya veremos cómo el comunismo y el respeto por la naturaleza humana, vegetal, objetiva y subjetiva, llegará naturalmente!!!
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
aneuvose'n a la merda! paràsits!
mentres a les presons espanyoles es podreixen companys de lluita vosaltres nomès penseu en divertirvos i estar ben guais per sortir a la foto.
no sou res més que això; parasits i haurieu de tenir aquest tractament.

menys mayday i més lluita
menys teletubbbies i més militància
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
menys critiques i més currar. si no us agrada participeu-hi i canvieu-ho o aporteu-hi una alternativa. Amb la de merda que ens hem estat llançant per aquí aquests dies els putos maderos han aconseguit el que volien; dividir els moviments socials i crear crispació entre nosaltres. Sé que les crítiques no venen d'ells, però heu d'entendre que les detencions van tenir clarament la intenció de provocar conflictes entre nosaltres i per intentar posar en evidència un acte que no agrada a tothom i que ja feia temps que rebia crítiques. Acabem amb tota aquesta merda junts o cadascú per la seva banda, m'és igual, però acabem amb ella d'una vegada.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
als nazis tpc els agrada k la gent fumi porros, només una comparació més entre alguns k es creueun molt alternatius, k ara sta d moda tornar a criminalitzar la marihuana, associant-ho al passotisme i al tu no fots re mentre k io soc un super lluitador.

Tots vosaltres sou com el pique, seguireu els seus passos, ho porteu a la sang, molt comunistes, molt d'esquerres, molt del rotllo, pero porteu a dins un esperit prohibicionista, feixista i autoritari k sus menjara vius. Aneu a la merda mentre em fumu un mai de collita propia dspres d'un dia d molt curru d merda.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
las drogas financian al estado y grupos fascistas religiosos (como puede ser los del 11M q se financiaron con la venta de jachis).Los movimientos no han de ir ligados a las drogas ya que los destruyen,dan mala imagen de nosotros y eso es lo que el estado quiere que hagamos,tenemos que ser mas listxs que ellxs y no caer en la trampa.
Resistencia inteligente sin estupidas drogas!!
¡¡¡Muerte al estado y toda autoridad, viva la anarquía!!!
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
Als nazis (els autentics, no els garrulos) estan en contra les drogues per que son alienadores, hi estan en contra de prendre-les ells, però per a la resta com més drogats, millor, són més facils de manipular.
Des de posicions d'esquerres, l'argumentació és similar, però tenint en compte que el que es demana és no caure en les drogues (ningú, ni la militància ni l'entorn, ni les masses obreres analfabetes, ni el lumpen, ni ningú) a fi de tenir gent desperta i capacitada!
Pel que fa al May day, crec que hi ha més gent sense projecte que necessita un espai on visualitzar la seva NO feina política que no pas un projecte real a curt, mitjà i llarg termini per estructurar aquest espai anticapitalista.
Sincerament no ens serveix de res un espai com el May day, si només serveix per aixó, és més és contraproduent, doncs els organitzadors es veuen legitimats per fer-ho l'any vinent i deixar horfes de pràctica politica la resta de l'any!
Per mi seria millor ser mennys el 1er de maig, però ser-hi tot l'any!
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
Jo no em crec que el cartell tingui a veure amb ningú de l'organització del MayDay, sinó que més aviat és una provocació a tots aquests comentaris.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
TXAPÓ!
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
04 mai 2005
Ja jaaa! Però com podeu picar d'aquesta manera! El cegus aquest es deu estar partint la caixa.

Que no veieu que no? Aaaaaii, quin poc sentit de l'humor... Companys i companyes, que la política no és incompatible amb riure una mica! Riure dels altres i riure's-en d'un mateix.

L'esperit revolucionari, o el que tingueu cadascú, no té perquè ser un esperit permanentment emprenyat i incapaç de relaxar-se una mica.

Apa! Salut.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
05 mai 2005
El que cal és lluitar al dia des de casa, a l'escola o universitat, a la feina, parlar-ne amb els amics, coneguts, familiars i desconeguts que poguem trobar pel carrer, comunicar el missatge per tal de que s'estengui al major nombre de ments possibles, i així entre tots a mode de dialeg socratic arribem a una tesi que ens permeti viure en pau i en concordança amb la nostra naturalesa
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
05 mai 2005
doncs dec estar absolutament alienat, absolutament desconectat del mon i enganxat a les drogues pq ja fa anys que cultivo la meva propia marihuana no beneficiant a cap interes extrany k es deixen veure per aki.

El problema no es la droga, sinó l'us i la poca informació k sen fa, les aspirines tb són mortals i ningú diu res, hi ha plantes veriones k no son ilegals i ningú les menja.
La legalització contribuiria a donar més informació i per tant menys problemes d discriminació social i afavorir l'intergració dels exdrogadictes, les mafies són les més beneficiades de totes aquestes tonteries k es diuen sobre les drogues.

Si algú ho ha provaqt haurà comprovat k un no s'hi enganxa pq si, sino pels probeles propis, pot ser tant perjudicial com qualsevol altre adicció.

I de passada recordar a tots aquests antidrogues k l'alcohol es una droga, k el tabac es una droga i k el café tb es una droga.
No es pot esta a afoavor d unes i en contra dles altres, no es més dolent fumarse un porro k fer el cafe cada matí (i potser 3 o 4 al dia commolta gent) o la birra i el whisky. Fins k no distingiu entre l'us i l'abus i entre els moments en per a cada cosa no hi ha res a parlar, mentre seguiu bebnt alcohol i café però us negueu a acceptar al amarihuana (i altres drogues) com un fet normal tpc hi ha res a parlar.

Si totes les drogues son dolentes no en prenguis cap, ja que això només fa entreveure quant feble es la teva postura.
Mentes ofuscadas, corazones marchitos
05 mai 2005
Cuanta ofuscacion !

Cuanto dogmatismo !

Cuanta desesperacion observo en vuestros mensajes.
Los unos con su hastío profesional, de maderos insatisfechos, siempre pudriendose el seso, siempre poseidos por el mas infame odio hacia toda libertad. Los otros, activiztas chamuscados por el dolor y la tristeza, hartos de ser lo que jamas podrán ser, hartos de ver lo que ya no saben explicar.

Cuanta ofuscacion ! Cuanto desespero!

Des del fondo de mi jubiloso corazón os digo, hermanos: abrid los ojos de la libertad, contemplad como el mundo se complace en haceros cada vez más fuertes, abrid las puertas de la percepcion. Recurrid a la meditadion silenciosa, actuad sin esperar los frutos de la acción.

Bienaventurados seais, los activistas bondadosos, entristecidos y libertarios, claro. Los otros, los secuaces, tal vez esten demasiado sumidos en la ignominia para que mi delicado canto les llegue al espíritu.

Meditad, contemplad, reflexionad, dudad, pero sed libres simepre, incluso de vosotros mismos.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
05 mai 2005
Amén.
Re: MayDay_2006_presentacion_cartelera
05 mai 2005
ramanakrishna, o si, deu meu!

ara he vist la llum, amb la teva reflexió silenciosa, contra la ofuscació, ho he decidit, m'enrolaré a la veritat suprema, amb els "activistas bondadosos, entristecidos y libertarios" on el meu esperit arrivarà al seu grau de màxima puresa i on desde allà podré contemplar supervi a tots els descarriats comunistes dogmatics i ofuscats.

oh, cuanta raó!

oh, si! s'ha de pagar per entrar al teu gran moviment? si és així no cal parlarho més, digueu i ho faré, ho farem, pq serem centenars, mils, milions! serem els més purs! serem la llum que iluminmarà la foscor!

amen, amen, amen.
Sindicat Terrassa