Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
El CSA Can Barba de Sabadell ha tancat les portes el passat 2 de Maig, després d´un any i mig d´okupacions.
Dilluns 2 de Maig a les 19h Can Barba tancà per últim cop la porta amb el pany ja canviat per funcionaris de l´Ajuntament..
El material s´ha repartit entre els locals cedits per l´Ajuntament per desallotjar pacificament Can Barba. Dos espais (un al nord i un al centre ) de 300 i 140 m2 respectivament.
també hi ha la promesa de l´Ajuntament de buscar un local suficient pel projecte social de Can Barba al centre de la ciutat, com també d´iniciar les negacioacions per cedir espais autogestionats al sud i al barri de la creu alta.

En cas de que l´Ajuntament no cumpleixi lo promès, els joves de Sabadell ens veurem legitimats a tornar a okupar un local municipal.
D´altra banda, Can Barba ha demostrat que l´Ajuntament només cumpleix les seves obligacions a través de l´ús de l´acció directa, de la pressió constant i la reapropiació i la desobediència.

Can Barba vol donar les gràcies a tots aquells que eu ajudat a construir un projecte social i participatiu dins les parets.
No ho podrem oblidar mai!

Centres Social Alliberat Can Barba,
14-2-04...2-5-05

Fins aviat, Can Barba!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
ACCIO DIRECTA? ENVIANT COMUNICATS A L'AJUNTAMENT? AIXO ES ACCIO DIRECTA? QUE US DONGUIN DEMOCRATES DE MERDA....OKUPACIO UN MITJA NO UN FINAL
Re: Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
ja us val compis, abans desallotjada q pactada!
resistencia okupa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
endavant sabadell! molta sort per les properes okupacions i per els nous projectes a la ciutat!
Re: Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
Ja estem tardant en okupar un altre cop...
A Sabadell lluita sense treva!
Re: Can Barba ha tancat!
03 mai 2005
Amb el capital no es pacta!
No hi ha treva contra el capital!
Re: Can Barba ha tancat!
04 mai 2005
"ACCIO DIRECTA? ENVIANT COMUNICATS A L'AJUNTAMENT? AIXO ES ACCIO DIRECTA? QUE US DONGUIN DEMOCRATES DE MERDA....OKUPACIO UN MITJA NO UN FINAL "

un mitjà per a que? per a denúnciar la manca d'espais socials? Doncs això... L'okupacio ha servit per arribar a obtenir espais autogestionats pels col·lectius de la ciutat (que no són de l'ajuntament sinó de tots) i seguirà servint com a eina de lluita quan sigui necessària. Ara toca dinamitzar aquests nous espais pels que tant s'ha lluitat a Sabadell. I em sembla que el cas de Sabadell no és precisament el d'una "treva al capital"...
Re: Can Barba ha tancat!
04 mai 2005
La lluita que ha portat Can Barba és un exemple a seguir. Gràcies a l'okupació i l'acció directa hem aconseguit alliberar 2 espais més i la promesa d'alliberar 3 més. A partir d'aquests locals (que no són de l'ajuntament, sinó que són de la ciutadania) començarem a crear un contrapoder i continuarem avançant per aconseguir canviar el conte
Re: Can Barba ha tancat!
04 mai 2005
Pos a mi em sembla de puta mare!! La okupació en si es un instrument d'acció directa per aconseguir lokals per a joves (i no tan joves) gratuïts i autogestionats, ja siguin centres socials o vivendes, i si fan cas a les nostres peticions (sempre garantitzant l'autonomia!) no veig perquè no es pot acceptar, sempre mantenint-se alerta, es clar...De fet es el que volem, no?? que se'ns escolti!!, que les coses canviin!! i quan pasa sempre hi ha qui es creu més radikal que ningú i no ho troba bé... A vegades penso que ens hauriem de replantejar pq som on som i pq fem el que fem... i es que si només treballem dins del nostre cercle tancat, i no anem més enllà, i el que realment ens agrada es anar EN CONTRA (pq queda bé!)la nostra lluita serà estèril. NO volem una revolució social, cultrural, personal...???
El que no es pot acceptar de cap manera es que l'ajuntament utilitzi amb finalitats electorals, i dirigeixi els col.lectius, pero si els ajuntaments tinguessin la disposició de cedir els espais abandonats de la ciutat(no 1 sino tos els que hi ha...) es podrien fer moltíssimes coses, i el que es més important, a nivell generalitzat!... El problema de la vivenda baixaria, i sobretot nosltres podriem estar vivint, sense la "por" de que ens aparegui la policia o els matons de les immobiliàries, a reventar i a robar les nostres poques pertinençes... Tot i això no esperarem a que ells ens ho donin/cedeixin, ens ho pendrem per nosaltrse mateixos!!, pero una cosa no treu l'altra... Salut i revolta!
Felicitats i bona feina!
04 mai 2005
Esteu demostrant que a Sabadell alguna cosa es mou. Felicitats per la reapropiació de dos locals a Sabadell i el que ha de vindre. Així, amb lluita i intel.ligència política. El que s'està demostrant és que la lluita real és a fora de Barcelona, a veure si els de ciutat comenceu a aprendre del que se'n diu "comarques" (es que el Barcelonès no és una comarca?)
Sindicato Sindicat