Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
El rebuig a les deslocalitzacions centra l’1 de maig
03 mai 2005
La Intersindical-CSC, però també la majoria d’organitzacions sindicals de Catalunya, va sortir al carrer el passat 1 de maig contra les deslocalitzacions empresarials, que darrerament han patit molts treballadors i treballadores del país.
P1010019_jpg.jpg
P1010053_jpg.jpg
En aquest sentit la solidaritat amb els companys de Joyco i de Celestica, una empresa canadenca del Parc Tecnològic del Vallès on hi treballen més de 300 persones, va ser el fil conductor de la jornada.
El primer acte del dia va ser l’ofrena floral a Francesc Layret. Allà s’hi va fer un toc d’alerta sobre l’altra sinistralitat laboral i el company Isidor Sánchez, secretari del comitè d’empresa de Celestica, va llegir el posicionament del nostre sindicat contra la deslocalització d’aquesta empresa. Tot seguit ens vam manifestar centenars de companys pel centre de Barcelona sota el lema ‘Plantem cara a les deslocalitzacions!!’. En acabar la manifestació la secretària confederal de la Intersindical-CSC, Isabel Pallarès, va criticar amb duressa la passivitat i manca de polítiques de l’administració per paliar el fenomen de les deslocalitzacions i va instar a la lluita i el compromís sindical per superar aquesta situació que afecta milers de famílies del nostre país.
Vam posar punt i final a la jornada amb una arrossada popular a la plaça d’Osca de Sants, que va aplegar més de dues-centes persones.
A Lleida la Intersindical-CSC es va manifestar amb el bloc alternatiu al dels sindicats estatals majoritaris.
Mira també:
http://www.intersindical-csc.org
http://www.intersindical-csc.org/imatges1demaig

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat