Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Divendres 6 de maig concentració a Vilanova per la l'absolució d'en Franki de Terrassa
02 mai 2005
L'assemblea de joves de vilanova s'ha volgut sumar a la protesta,a la jornada de lluita convocada pel SAT (solidaritat antirepressiva de Terrassa) per la condemna a en Franki a 2 anys i 7 mesos de presó per ultratges a la bandera española.la jornada de lluita és realitzarà aquest dissabte 7 de maig i des de l'assemblea joves fem una crida també a la mobilització per evitar que el nostre company entri a la presó.
franki.bmp
llibertatfranki de terrassa.bmp
fets ocorreguts:

referència a la sentència de 2 anys i 7 mesos de presó dictada pel jutge Enrique Rovira del Canto del jutjat penal núm. 5 de Terrassa, i confirmada el passat 01 d’abril per l’Audiència Provincial de Barcelona. En Franki ha estat acusat de participar en una cercavila que, en motiu de la Festa Major, l’estiu de 2002 demanava pels carrers de Terrassa la retirada de la bandera espanyola. Després d’una carrega de la policia municipal i el resultat de set persones ferides, en Franki i una altra persona van ser denunciades pel còs policíac per “ultraje a la bandera�, desordres públics i agressions. Un grup d’una quarantena de persones van donar suport dijous a les dues solidàries, mentre al voltant de l’ajuntament un nombrós grup de persones curioses s’aplegava per a observar l’incident.

Per al dia 07 de maig hi ha convocada jornada solidària contra la bandera espanyola, amb accions descentralitzades i el dia 14 de maig manifestació a Terrassa (19 h. Plaça Vella) per a reclamar l’absolució del jove.

DEMANEM L'ABSOLUCIÓ INMEDIATA D'EN FRANSESC ARGEM� (FRANKI)i denunciem la criminalització als moviments socials de Terrassa.

CONCENTRACIÓ SOLIDÀRIA PEL FRANKI DE TERRASSA DIVENDRES 6 DE MAIG A LES 20:00 HORES A LA PLAÇA DE LA VILA DE VILANOVA I LA GELTRÚ.

organitza. assemblea de joves de vilanova i la geltrú

Franki no estàs sol!
Sense justícia no hi ha pau!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat