Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : altres temes
Carta oberta de Joan Clos als ciutadans: Zona Verda
02 mai 2005
Estimats conciutadans explotats i oprimits:
fa uns dies vaig veure “Reservoir Dogs�. És allí on se’m va ocórrer la meravellosa idea de la zona verda. En l’escena on el “boss� (que aquí sóc jo) els hi diu als atracadors quin nom secret portaran. Us en faig cinc cèntims:
Boss: Tu seràs el senyor blau, tu... senyor ros, tu senyor rosa...
Mr.Pink: Rosa? Jo no vull ser el senyor rosa
Boss: Tu el senyor marró
Mr.Pink: el rosa és color de marica
Mr.Brown: i el marró el de la merda
Mr.Pink: ei, blau, me’l canvies?
Boss: tu el senyor taronja... calleu!

etcètera. així, he fet un pla per anar aplicant els propers anys, si sou tan imbècils de seguir votant-me a mi, o als carallots que estant donant l’alcaldia al PSC desde fa 25 anys. Atenció gamarusos! aquí van les noves zones! Visca el Fòrum!

Zona marró: s’aplicarà en pocs mesos. qualsevol persona que tingui gos (o animal defecador) haurà de pagar una parcel.la de dos pams de carrer pq l’animaló faci les feinetes allí. s’hi caga uns mil.límetres fora... multa!

Zona roja: qualsevol mani d’esquerres haurà de pagar en funció de la llargada del recorregut i de les persones que hi assisteixin. Aquestes persones seran recomptades per la Guàrdia Urbana, que en té molta traça amb això.

Zona rosa: qualsevol ser humà que es passegi sospitosament pel carrer Joaquim Costa o similars, haurà de pagar mensualment a l’Ajuntament, per desgast excessiu del terra.

Zona violeta: el mateix, però pel Gaixample. La zona violeta serà a meitat de preu que la zona rosa (discriminació positiva).

Zona blaugrana, blanc-i-blava i demés: qualsevol afeccionat al futbol (o a qualsevol esport) que porti un adhesiu al cotxe, una bufanda, samarreta o pin del seu equip, haurà de pagar. No importen els colors, farem un inventari d’equips i clubs on hi sortiran tots, i sinó ens els inventarem.

Zona tuttifrutti: qualsevol energúmen que vomiti pel carrer, haurà de llogar un tros de terra per poder fer-ho. Si tralla fora de la seva zona (encara que només sigui una patateta que ha caigut fora), haurà de pagar una multa del copón. Durant les festes de gràcia es duplicaran preus. (Excepció: els guiris no paguen aquesta zona, ja que venen a Barcelona per vomitar, i llavors potser deixarien de venir).

Zona gris: qualsevol persona que pensi, rumïi, dóni voltes a les coses o dubti de lo bé que va Barcelona i lo maca que és... a pagar! Prohibit pensar!

Zona púrpura: qualsevol pijo de Pedralbes que surti del seu ghetto i es passegi per qualsevol lloc de la ciutat haurà de pagar. La gràcia està en que no pagarà directament, sinó que la pasta li serà extreta a un jove precari o a un immigrant sense papers (a través d’un impost especial) pq el pijo la pugui pagar. Com mola!

Zona blaucel: qualsevol ciutadà que aixequi al cap i miri cap amunt... res, res, això no pot ser. A pagar!

Zona negra: Barcelona feta per mi. Gràcies, macos.

Així doncs, benvolguts ciutadans dels pebrots, no us demano res que no sapigueu fer. Espero que entengueu que aquest esforç és per Barsalona. Desitjo em contesteu aquesta carta oberta i feu més suggerències de noves zones perquè jo i els meus amics ens podem seguir pagant la vidorra que ens estem fotent a costa vostra. Gràcies imbècils!!!

PD: B + B + B = beeee, beeee, beeee!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta oberta de Joan Clos als ciutadans: Zona Verda
03 mai 2005
jo proposo q els qui no sapiguem dir bé la r de zona verrrda tinguem desgravació fiscal.
Re: Carta oberta de Joan Clos als ciutadans: Zona Verda
12 mai 2005
Benvolguts pringats, estafats y atontats de merdalona, esteeeee conciutadans perdó.

El de dalt no era jo, era algú q es feia passar per mi per posar en evidencia totes les meves estafas y tejemanejes q portu a terme desde fa temps a merdalona.
Y no magrada q es noti tant.

Bé, ara us he de deixar, q he muntat una festa amb els investigadors de la comissió del Carmel y no hi puc pas faltar. Hi aniré amb el meu cotxe oficial de 3.500 cc q contamina 3 vegades més q un utilitari qualsevol. Lo bo del cas es q el cotxe mel pagan tots akets pringats conciutadans, jeje. Ups, q mestàn llegint encara...

Em sento molt identificat amb l'alcalde Quimby dels SIMPSONS :D

Adeu pringats! Y no us oblideu de pagar la zona verda, q sino no acabarem de pagar el deficit del forum ni el 2097...
Sindicat Terrassa