Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Amnistia Internacional continuarà silenciant els mals tractes a les presons catalanes
02 mai 2005
Tot indica que en el seu informe corresponent a l'any 2004, Amnistia Internacional Catalunya, estretament lligada a l'oligarquia de 200 famílies que controla totes les institucions catalanes, incloses les ONGs, seguirà encobrint la misèria dels 23 anys de pujolisme carcerari.
Amnistia Internacional no té previst, segons ens consta pels nostres canals interns d'informació, denunciar el desastre penitenciari heretat del règim anterior.

Tanmateix, ja són set (Universitat de Barcelona, Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, Col·legi d'Advocats de Barcelona, ACAT, Universitat Catòlica de Comilles, Coordinadora contra la Marginació) les entitats que han denunciat, basant-se en l'informe ADECAF de l'any 1999-2000, la situació generada pel corporativisme sindical i l'aliança entre la consellera Núria de Gispert i els funcionaris de mà dura, sempre amb el suport de Daniel Sirera (PP).

Amnistia Internacional no creu que tingui el deure moral de donar resposta a l'informe realitzat per una Universitat i recolzat per organitzacions del prestigi de les citades.

Estem davant d'una autèntica farsa d'ONG.

Recordem que Amnistia Internacional fou fundada a Espanya precisament per la secció catalana, en una campanya per l'alliberament de Jordi Pujol, empresonat per les autoritats franquistes.

Durant els anys més durs del mandat de Núria de Gispert (després del cessament de Garcia Clavel), un soci important d'Amnistia fou nomenat director general. Es tracta del Sr. Ramon Parés, membre de l'oligarquia, qui no sols no va aturar el corporativisme sindical, sinó que es va aliar amb els funcionaris de mà dura a fi i efecte de silenciar l'únic sector de treballadors penitenciaris disposat a trencar la mafiosa llei del silenci dels matons amb uniforme (una minoria, sí, però amb molta força dintre de les nostres presons). Sota el mandat de Parés es va patir la pitjor sequera de drets humans que recorden les presons catalanes, una sequera que sols va concloure amb l'arribada del tripartit.

Iñaki Rivera, responsable de la l'Observatori dels Drets HUmans de la Universitat de Barcelona, ens va confessar que no esperava cap denúncia per part d'Amnistia Internacional Catalunya, una ONG que ha perdut tota credibilitat a casa nostra després de 5 anys de silenci en què ni tan sols s'ha molestat a CONTESTAR els informes, farcits de proves (com ara butlletins on s'amenaça els funcionaris "chivatos") que li arribaven avalats per mitja dotzena d'organitzacions serioses.

Demanem cartes de suport i rebuig a aquesta ONG de vergonya, el cessament dels seus alts càrrecs i una revisió de la seva línia de "treball" que es remunti al quart de segle d'administració penitenciària convergent, en que no van fer res de res per controlar les malifetes del seu patrocinador, a saber, l'anomenat molt honorable, vertader responsable de tot el desastre.

CONVERGÈNCIA MAI MÉS!!!!!!

Amnistia tampoc.

Més informació a

www.adecaf.com
Mira també:
http://www.adecaf.com

This work is in the public domain

Comentaris

Compte!
03 mai 2005
L'entitat que publica aquesta crítica, tal i com es veu en els seus enllaços, és afí als següents sindicats:

CSI.CSIF
SAC - Presons
Sindicat de l'Administració de Catalunya SAC
Sindicat Autònom de Policia (SAP)
CCOO Catalunya
CCOO Centres Penitenciaris de Ponent
UGT
UGT Catalunya
UGT Presons Catalunya

...apart d'altres entitats policials i antiterroristes.
Re: Libero
22 mai 2005
Qui publica aquest missatge és un carceller de l'UGT presons que sols vol desacreditar l a tasca d'ADECAF per tal de poder seguir endavant amb la mà dura, el corporativisme i els mals tractes a les presons catalanes.

Per cert, la pàgina Racó Català té tots els enllaços espanyolistes i no per això és espanyolista. Ja no sabeu que fer per tapar la vostra merda.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more