Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Acte d'Homenatge a Manuel Sacristán
02 mai 2005
La Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, dins dels actes del seu 50è aniversari, organitza aquest acte d'homenatge a Manuel Sacristán, en el 20è aniversari de la seva mort.Aula "Manuel Sacristán"

Dijous 5 de maig de 2005, a les 12 hores

Intervindran:Alfons Barcelò, Juan Ramón Capella, Àngels Martínez Castells, Joaquim Sempere i Enric Tello.Presidirà l'acte el degà de la Facultat, Antoni Alegre.
Qui va ser MANUEL SACRISTÃ?N (1925-1985)

Intel·lectual d’una formació filosòfica i científica inhabitual al nostre país, i més encara sota la dictadura.

Compromès políticament amb la causa dels oprimits: la seva militància li va costar ser víctima de la repressió franquista i sacrificar la seva vida acadèmica. Pensador marxista heterodox, obert a les problemàtiques de l’ecologisme, el feminisme i el pacifisme.

Els seus mèrits sobresortints en aquests terrenys li van merèixer l’admiració i el respecte generals, encara que li fos discutit el reconeixement institucional un cop recuperades les llibertats polítiques.

La seva obra escrita no és extensa degut a les circumstàncies difícils que li va tocar viure, però és d’un gran valor en l’actual context intel•lectual i polític mereix ser coneguda.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acte d'Homenatge a Manuel Sacristán
02 mai 2005
hi ha marxistes per convicció i marxistes per repetició
Sindicato Sindicat