Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Agressió a un militant de la CEPC en la Universitat d'Alcoi
01 mai 2005
agressió alcoi 003.jpg
Des de la CEPC volem denunciar l'agressió patida per un militant de la CEPC per part de la seguretat de la Universitat Politecnica d'Alcoi a l'edifici de Viaducte.
Aquests fets ocurriren el passat divendres per la vesprada quan tres militants de la CEPC a la Universitat de València, acompanyats per diversa gent interessada en crear nucli de la CEPC a Alcoi, anaven a realitzar la xerrada de presentació a aquesta Universitat.
A l'arribar a la Universitat la seguretat de la mateixa impedí el pas als militants de la cepc assegurant que no anaven a entrar dins del recinte universitari. Després d'una breu discussió i sense cap tipus d'enfronatament previ, uns dels seguretats de la Universitat llençà per les escales a un militant de la CEPC.Després d'aquesta agressió física la seguretat continuà amb la seua actitud i assegurà que tenien "ordres des de dalt de no deixar-nos entrar".L'agressió provocà contusions a la mà dreta i al colze dret de la persona agredida.
Després d'haver denunciat a premsa aquests fets,des de la direcció del centre es negaren rotundament aquests fets.
Davant d'aquesta nova agressió patida per la Universitat Politècnica, des de la CEPC anem a pendre diferents mesures tant jurídiques com d'altres tipus per denunciar aquests fets, intolerables dins d'una Universitat pública.

www.coordinadora.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Agressió a un militant de la CEPC en la Universitat d'Alcoi
02 mai 2005
Molts ànims i molta solidaritat per la gent de la CEPC! Continueu treballant com sempre!
Sindicat Terrassa