Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Manifestació antifeixista a les Corts!
01 mai 2005
El grupuscle feixista MPC es vol concetrar el 7 de maig al cementiri de les Corts per homenatjar als morts durant les guerres colonials de Cuba i Filipines. No ho podem permetre! Manifestació de rebiug el dissabte 7 de maig a Collblanc (carrer de Sants/Riera Blanca), 10'30h. No hi falteu. Tots/es contra el feixisme!
http://es.geocities.com/aran_sic/maig.gif

Grupuscles nacionalsocialistes es concentraran el 7 de maig a les Corts

Diverses organitzacions de l’entorn del Moviment Patriòtic Català (MPC), un grupuscle nacionalsocialista, es concentraran el proper dimecres dia set de maig a les 12 del matí al Cementiri de les Corts per “honrar els caiguts a la Guerra de Filipines i Cuba�. Les entitats convocants i col•laboradores són l’MPC, l’Associació Juvenil Batzegada, el portal d’Internet l’Esclat Digital (www.lesclat.com), Distribucions La Trinxera i l’Editorial Pròleg. L’Assemblea Antifeixista de les Corts ha alertat d’aquesta notícia a diverses organitzacions contràries al feixisme i al colonialisme espanyol, que esperen concentrar-se dues hores abans de l’acte del dia set –a les 10 del matí- per denunciar i impedir l’acte convocat.

L’MPC és una organització d’extrema dreta espanyolista vestida de catalana, que té a les seves files grups de caps rapats que han protagonitzat diversos atacs contra l’esquerra independentista i els moviments socials. L' MPC te els seus orígens en “Milicia Catalana�, un grup armat que a finals dels anys 80 va cremar la seu de l'MDT a Barcelona. El Moviment Patriòtic Català també ha protagonitzat diverses agressions, com la de l’any 2003, quan va atacar el Casal Independentista El Forn de Girona, seu de la Candidatura d'Unitat Popular i de Maulets. A Sants i els barris veïns des de fa un parell d’anys han aparegut algunes pintades atribuïdes a aquesta organització, signades amb una imitació d'estelada que en lloc d’una estel duu una creu de Malta.
Mira també:
http://es.geocities.com/aran_sic

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació antifeixista a les Corts!
01 mai 2005
Simplement ho trobo una perdua de temps, ja que de nazis n'hi ha cada dia a molts llocs i mai ningú hi fa res (organitzament), crec que si ningú els hi fa cas millor. Ells busquen presisament aixó la notorietat en la provocació.
Que aconseguirem amb aixó? Potser tenir els maderos entretinguts un parell d'hores un dissabte al matí, d'altre banda, dubto de la capacitat de resposta actualment del moviment antifeixista (si més no a l'etil 12 octubre de fa anys) i per tant encara ens trobarem que entre nazis i polícia, seran majoria! No perque no hi hagui gent antifa, sinó perque simplement aquell dia la nostra lluita contra el feixisme tindrà un altre cara, la de donar suport als i les imigrants, la de continuar lluitant per les llibertats dels pobles i la justicia social.
Crec que fent aquesta mani els feu un favor.
De totes maneres, a aquells que hi vaguin, anims i antifeixisme!
Re: Manifestació antifeixista a les Corts!
01 mai 2005
Estic amb Nikolai!
Re: Manifestació antifeixista a les Corts!
02 mai 2005
Cal palantar cara, tots i totes el dia 7 de maig a les Corts.
Fes front al feixisme.
Independència i Socialisme!
Re: Manifestació antifeixista a les Corts!
06 mai 2005
parece adsurdo pero eso que pensais de la policia y que todo favorece a los fascistas tambien lo piensan ellos de los antifas , algo esta mal por ahi .
carles francisoud: el hijo de la samantha "cuninlungis"
28 ago 2005
carlos francisoud es un asesino de los GAL como Ismael Miquel, que atentó contra clínicas y pubs gays, que estaban en contraposición a los que regentaba su familia en los años setenta.
su madre era una de las prostitutas más conocidas y solicitadas de Barcelona, porque practicaba el cuninlungis en la época (así salía en los anuncios de la vanguardia).
Acrata informado
el foro del MPC-Esclat
28 ago 2005
Francisoud difunde pornografía en el foro de su ridículo partido de cuatro locos:
http://boards4.melodysoft.com/app?ID=lesclat&DOC=61
Sindicato Sindicat