Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : immigració
Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
01 mai 2005
Actes Racistes a la disoteca "ZENTRIK" de Terrassa
ubicada al carrer de la Rasa.
zentrik.JPG
Ahir jo vaig ser cómplice d'un acte RACISTA al club ZENTRIK de TERRASSA.
I dic que vaig ser cómplice per que no vaig fer res quan a un noi marroquí (nascut a Terrassa, que hi treballa i hi viu pacíficament com la resta de nosaltres se li va negar l'accés a la discoteca a empentes pel color de la seva pell
A aquest noi ja l'havia vist un parell de vegades dintre del local i mai l'he vist cap comportament conflictiu, tot el contrari.
Jo vaig sentir als porters, que no es la primera vegada que actuen d'aquesta manera, es més, es ben usual que ho facin, que no podia entrar perque era "moro" i els "moros" no podien passar, quan un amic d'aquest noi va parlar amb el responsable del local. Vaig presenciar estupefacte com el porter va escridassar el noi insultant-lo i quan el noi va exercir el seu legitim dret de demanar un full de reclamacions, el porter el va treure "volant" de la discoteca a empemtes davant la passivitat dels responsables del local.

Considero que es vergonyos que consentim aquests tipus d'actituds a casa nostra, i més en un local que es presenta com una proposta enfocada a un public jove i heterogeni i que fins ara jo trobava una interesant proposta lúdica.

No podem tolerar aquest tipus d'actitud en una ciutat on el jovent sempre a lluitat pels seus drets i que té un taranná integrador.

A mi, us ho ben asseguro, no m-hi tornaran a veure en aquest local.

PLANTEM-NOS DAVANT DEL RACISME. BOIKOT!
NO MÉS RACISME NI ABUSSOS EN DISCOTEKA ZENTRIK!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
01 mai 2005
Estic totalmen d'acord amb tu.
No podem tolerar aquestos abusos.
Jo també he vist com actuen aquest "botxins" que en diuen porters.
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
01 mai 2005
Es una lástima que pasen estas cosas en nuestros morros.
Estoy convencido de que por ese camino ese local del qual hablas, con esa política acabará teniendo problemas, no puede ser de otra forma. Teneis todo mi apoyo
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
02 mai 2005
el k passa es k un cop ja has rebut o casi per defensar a algú de les mans d'aquests salvatges kdes ben escarmentat, ja k només et kda la impotencia.
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
03 mai 2005
a ke esperas tio !! de ke van!! bomitaremos todos en la puerta de este bar!!!

fora el feixisme empresarial!!!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
29 mai 2005
menudas movidas pasan en el zentrik!! fuera esos porteros y k se piren al pont aeri k es dnd tienen k estar! eso ya mismo sera garrulandia wenos djs y peña k no entiende d esa musika! k pena... segir asi y ya mismo tendreis k poner en la puerta PONT AERI. BUUUF K AGUSTO ME KEDAO!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
03 ago 2005
Zentrik es un local on es pretén fer culte a la musica electronica i no pas a bacanals que es volen anomenar "clubs", també es preten que tots aquells joves artistes que no han tingut possibilitats de mostrarnos el que saben fer, ens ho puguin demostrar. Jo no he donat gaires voltes per "au mon", pero se veure on hi ha autentic esperit artistic e underground, i aquet local ho te.
Pel que fa als porters, el tema s'ha sol.lucionat i s'han canviat.
PD: Per cert, tant que parleu del PONT AERI ... M'agradaria saber quans de vosaltres, en una epoca passada i oblidada, veu anar aquest nefast "club" i ara neu de buenris ... JAJAJAAJ!
SALUT!!!!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
09 set 2005
Estic dacord amb tu kepper. Aquest local apart de tenir una sala que fa culte a la musica electronica te unaltre sala que fa culte a la music negre. Soul ska regge R@b mod i molt mes. No crec pas que sigui racista aquest local.
Soul per la vena!!!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
15 nov 2005
Us parla un dels principals afectats del fet que va generar tota aquesta moguda. Jo vaig esser el agredit en aquella ocassió.
Escric aquesta replica perque no em quedaria tranquil si no diguès la meva.
Em van imformar dels missatges en aquesta pagina sobre l'assumpte. Gràcies pel suport a la gent que dieu la vostra opinió respetuosa y coherentment (escepte als cafres que nomes borden. Penseu una mica abans de parlar).
La situació fa temps que ha canviat. A mi se m'ha demanat disculpes. Ara hi entra tothom i el personal es respectuós.
Em sabria molt greu que s'els fes boikot, ja que hi treballen amics meus, i s'els ha de fer costat.
Us hi convido a fer cap i disfrutar de bona musica electronica.
Per la meva part fa temps que he oblidat aquell assupte i el local i personal actual em mereixen el máxim respecte.
SISPLAU NO LI FEU BOIKOT.
Per aclaracions teniu el meu maiL. Gràcies.
Re: o en club Zentrik a Terrassa!!!
17 nov 2005
BOIKOT ? MENTIDA SOBRE MENTIDA UNA SALA DE PUTISIMA MARE ON EL TECHNO ES UNA OFERTA AMPLISIMA.......¿NO SABEM TOTS, EL QUE PASSA A LES DISCOS SI NO ET COMPORTES?......EN DAVANT I MOLTA FESTA
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
15 des 2005
soy deivid.actual barman de la disco zentrik...solo deciros,ke lo pasado,pasado esta.yo acabo de conocer al personal y son geniales.no tienen ke pagar justos por pekadores jeje.pd:os invito ake ospaseis un domingo tarde.es genial
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
23 des 2005
Hola! hace mucho que voy por alli y aunque cada vez voy menos deciros solamente que la parte de plantilla que yo conozco son muy buena gente!! incluso te dire que un portero es oriental! racistas?? no me hagas reir.
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
27 des 2005
simplemente decir k e suna totneria lo de racismo en esta discoteca, simplemente decir k estoy harto de entrar cn mi colega, k es de color, y simplemente decir k nada d etotnerias de boicots, k si no le an dejado entrar es por algo y no por su tono de piel, y a disfrutar d ela musika electronica k e slo mejor, y viva pont aeri y todos los locales de musika electronica PD:y si kieres tomar un cubatra en un lugar acogdor y cn buena musika, CAL COQUE, avda santa eullalia 200, sabados tarde de 6 a 11
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
29 des 2005
yo voi a zentrik cada semana y tengo amigos dentro q son moros y entran a la primera y los porteros no les dicen nada asin q si los porteros no le an dejado pasar a ese de color es por algo q abra exo alguna semana anterior y dejaos de rollos q asin conseguireis q cierren zentrik Can Anglada city!!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
01 gen 2006
yo solo quiero decir que el festival que me pege para fin de año estuvo patisima i que teneis que venir todos a zentrik xk es una pasada! i lo de los moros..bueno k djen ntrar a alguno vale xo k tmpo se konvierta eso x kulpa d algun portero en un zoo d moros xk eso no lo kiere nadie! aunk muxos moros tmpo van a las diskotekas...s kdan marginaos x las kayes...ai stamoss! tmpo molestan muxo.. weno gente a bailar ke e lo k importa!! muxos besos!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
17 feb 2006
madre mia k no ay pelea jejejeeje cada semana se lia una con los porteros la semana pasada le reventaron a una la cara y lo metieron en una sala donde el mismo me dijo k le patearon el oriental y todo. la musica vale muxo pero esta yeno de peña k no vale un duro... spaces barcelona power!!!!!!!!!!!!!
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
06 mar 2006
mira yo voi cada semana y soi promotora y solo os digo k es estupendo y ke me lo paso muy bien siempre, y alli alos estrangeros se les deja pasar sin problemas y la gente es cojonuda,asi k si no le dejaron entrar sera por algo...
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
12 mar 2006
a el que a dixo lo de heil hitler que solo quisiera expresarle mi pena i comprencion por su condicion de subnormal i inculto.. i decirle que no vaia diskriminando tanto por ahi ke a el estoi seguro ke no le diskrimina nadie por ser un tontin.. i si lo hazen muy bien exo..

si realment es veritat que ha al zentrik aket dona realment asko per molt b k stigui la musika..

algu sap lloks de bcn on fikin technillo wapo i k no diskriminin a la gent per cap rao (a exepsio de gent kom el orangutan del oskar)??
Re: Racismo en club Zentrik a Terrassa!!!
14 mar 2006
Com podeu defensar als porters cuan el meu germa tambè es nascut aquí no li van deixar pasar perque segons ells era MORO! Un porter no deixa pasar a algu cuan es conflictiu no perque sigui d'un altre pais! He anat i he comprovat que a un naci si que li deixan pasar encara que sigui mes que conflictiu.
Sindicat Terrassa