Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
30 abr 2005
La diada del 25 d'abril està siguent un èxit. Milers de persones han seguit la crida d'Acció Cultural i des de les sis de la vesprada es manifesten pel centre de València, en un acte marcat per un clima unitari de cara al 2007. L'AVANÇ està fent un seguiment de la convocatòria i anirà actualitzant les informacions que es vagen produint.
fot1.jpg
fot3.jpg
fot4.jpg
L'Avanç

Tot i que encara és prompte per parlar de dades d'assistència, la sensació que ens han traslladat diversos manifestants i fonts d'Acció Cultural és que aquesta està siguent prou superior a la de l'any passat.

A la capçalera de la manifestació hi ha, entre altres, Eliseu Climent (Acció Cultural), Diego Gómez (Escola Valenciana), Joan Sifre (CCOO), Elena Pineda (UGT), Vicent Maurí (Intersindical, Francesc Baixauli (PSPV), Glòria Marcos (EU), Enric Morera (Bloc), Agustí Cerdà (ERPV), Joan Francesc Peris (Esquerra Verda), Carles Arnal, Josep Guia (PSAN)i Guillem Agulló (Esquerra Valenciana).

La pancarta principal porta el lema "Per la Dignitat del País Valencià", i presenta tot un ventall de banderes nacionals, com ara la quatribarrada o la bandera de la ciutat de València.

Els manifestants marxen acompanyats per bastoners i els sons d'una banda de música. Hi ha pancartes d'Agró, els casals jaume I, i tot el ventall de partits polítics de l'espai del nacionalisme i l'esquerra al País Valencià.

Igualment, l'esquerra independentista hi és present amb els blocs de Maulets i Endavant.

A la plaça de l'Ajuntament, antiga plaça del País Valencià, un grup reduït d'anticatalanistes ha tractat de provocar els manifestants, i ha acabat sent foragitat per membres de la Policia Nacional, que ha carregat contra ells en una escena inèdita al País Valencià.

+fotos a la web
Mira també:
http://www.lavanc.org
http://www.lavanc.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
30 abr 2005
fent un acudit dolent: L´Avanç, se us han avançat..

no dupliqueu les notícies please!



salut!
Re: Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
01 mai 2005
Amb ximpleries com la teuad'un infantilisme patètic no avançarem mai al Pais Valenciá (aixó de "jo la tinc més gran" té grácia à una guarderia però no parlant de Dignitat)
Quants més lluitem pel mateix ,units, millor.
¡¡¡Gràcies a L'AVANÇ i a tots els que lluiten per un Pais Valenciá independent i lliure !!!
Re: Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
01 mai 2005
Es tracta de mirar la columna dreta: si una notícia ja ha estat penjada, no repetir-la. Si no la columna acaba sent un "catxondeo". Tu mateix ho has dit: "units millor". Si un altre ha penjat la notícia, t´hi afegeixes.

Però no crec que ho entenguis: quan la sang et bull, el cervell no treballa. I això no és infantilisme, però sí rebequeria adolescent
Re: Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
01 mai 2005
de totes maneres la gent de l´Avanç segur que no en té cap culpa: la seva notícia està molt currada (text llarg i fotos) i segur que mentres l´elaboraven no van poder veure com es penjava la primera.

o sigui que jo també m´empasso el meu primer comentari


salut!
Re: Milers de persones es manifesten per la dignitat del País Valencià
02 mai 2005
Si una noticia ès d'una mani tan important ,quan més punts de vista millor...no siguis "tiquismiquis",home!
Sobre el MayDay he llegit moltíssimes noticies à la mateixa columna ¿per qué no protestes d'aixó?
Sindicat Terrassa