Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sexualitats
El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
30 abr 2005
EL PERIÓDICO - EDICIÓ IMPRESA

30/04/05

SOCIETAT // EL VATICÀ VS ELS MATRIMONIS ENTRE HOMOSEXUALS

RATZINGER AUGURA PROBLEMES A LES SOCIETATS AMB MATRIMONIS GAIS

• UN LLIBRE QUE VA ESCRIURE QUAN ERA CARDENAL CONDEMNA L'US D'ANTICONCEPTIUS

• L'EPISCOPAT I L'OPUS DEI ASSEGUREN QUE L'OBRA CONTE LA CLAU DEL PONTIFICAT

ANTONIO M. YAGÜE
MADRID
Joseph Ratzinger condemna el matrimoni homosexual i augura que la societat que l'admeti "s'enfrontarà a la llarga a grans problemes", sosté en el seu últim llibre, Dios y el mundo, presentat ahir pel secretari general de la Conferència Episcopal Espanyola, Juan Antonio Martínez Camino, i el teòleg de l'Opus Dei Josep Ignasi Saranyana.L'actual papa també condemna en l'obra, escrita quan era cardenal, l'ús del preservatiu, la reproducció assistida i altres temes que aventuren un papat controvertit.El text, editat per Círculo de Lectores, recull un diàleg de més de 400 pàgines que el periodista alemany Peter Seewald va mantenir amb Ratzinger durant tres vacances d'estiu al monestir benedictí de Montecassino (Itàlia).

SEXUALITAT DESORDENADA

Per l'ara Benet XVI, la família tradicional o unió beneïda per Déu "és la manera correcta d'ordenar la sexualitat". "Quan en un matrimoni ja no compta que siguin home i dona, sinó que s'equipara la igualtat de sexe a aquesta relació, es vulnera el tipus fonamental de la construcció de la persona", adverteix Ratzinger.

El nou pontífex argumenta el veto de l'Església als anticonceptius pel fet que la sexualitat és "una realitat central de la creació", "un fet poderós" i "gairebé sagrat".

"Substituir la dignitat moral de la persona per condons per assegurar la seva llibertat suposa envilir d'arrel els éssers humans", adverteix el Papa. I sermoneja sobre això: "La misèria procedeix de la desmoralització social i la propaganda del preservatiu és part d'aquesta desmoralització".

ELOGIS

Els presentadors van alabar sense reserves el llibre. "És una delícia per a teòlegs i catòlics en general. En aquesta obra hi ha les claus del pontificat que acaba de començar. El fet de ser papa no significa abandonar la personalitat anterior", va assegurar Martínez Camino. El portaveu dels bisbes fins i tot va qualificar com "una benedicció per a la Església els 24 anys que ha estat al capdavant de la Prefectura per a la Congregació de la Doctrina de la Fe". "És obert i dialogant. Portarà a la pràctica la doctrina del Concili Vaticà II. Serà el Papa de l'evangelització d'Europa", va valorar Saranyana.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
30 abr 2005
No hay k ser nazi para decir k los maricones sois una puta lacra de enfermos mentales y tarados varios.

A FOLLAR TIOS CON TIAS!!!!!

POLLAS DENTRO DE COÑOS!!!!
Re: El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
30 abr 2005
Skorpion. Por la forma como te expresas me da la impresión que el enfermo y tarado mental mas ejemplar eres tu mismo
Re: El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
30 abr 2005
Si és que segur que no es menja ni un torrao i per això aquesta obsessió en parlar de polles i conys. Realment aquest tipus cada dia que passa és més idiota, és pot arribar al record guiness??
Re: El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
02 jul 2005
MUERTE AL PAPA NAZINGER MAS INTOLERANTE DE TODOS LOS TIEMPOS, PUDRETE EN EL INFIERNO CON TU DIABOLICA IGLESIA CATOLICA..USTEDES SON GAYS CURAS MALDITOS..LIBERTAD AL MUNDO LIBRE..HAGAMOS LO QUE QUERAMOS CON NUESTRAS VIDAS
Re: El Papa Nazinger torna a atacar als homosexuals per enèsima vegada
02 jul 2005
un grupo de gays hemos decidido formar una nueva iglesia católica. Si te animas, puedes apuntarte.

Yo me presento a papa.
Sindicat Terrassa