Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
Diumenge 1er. de maig a Barcelona 11 hores.
Mitin-Manifestació de la C.N.T.
Lloc: Arc de Triomf (Metro Línia 1 Arc de Triomf)

PER LA DIGNITAT DE LA CLASSE TREBALLADORA
¡UNIÓ, ACCIÓ, AUTOGESTIÓ!

www.cnt.es

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
La CNT no iva al May Day?
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
En el MAY DAY no participa ninguna organización como tal (aunque si puedan hacerlos los individuos que la conforman)
A la de la mañana y la de la tarde
30 abr 2005
Yo mañana me mantendré activo TODO el día. Iré a la de la mañana, al May Day y a cuantas haga falta.

POR LA OCHO HORAS COMO MÃ?XIMO!!!!!!
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
yo también pienso ir a la mayday. como prácticamente todo el mundo. nos vemos allá.
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
1er de Maig a Berga, ...Perquè l´1 de Maig no és cap Fira!
sábado, 30 abril 2005
18:00 - 20:00
Organizer: Ateneu Columna Terra i Llibertat i Centre d'Estudis Josep Ester

DISSABTE 30 D’ABRIL a l’Ateneu Columna Terra i Llibertat (c. Balç núm. 4):
18:00 h Presentació del llibre Ministros anarquistas. La CNT en el gobierno de la II República (1936-1939) a càrrec de la seva autora, la historiadora i sociòloga, Dolors Marín 21:00 h Sopar per l’autogestió 22:30 h Teatre amb Radio Salil (Berga)
23:30 h Música amb dj Zakri i dj Arkitech (Berga)

Location:
Ateneu Columna Terra i Llibertat (c. Balç núm. 4)BERGA

Cost: gratix

Directions: c. Balç núm. 4, BERGA

Contact: cejeb (at) berguedallibertari.org

URL: www.berguedallibertari.org
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
Aclaración: esta convocatoria corresponde al sector oficialista.

La CNT-Joaquim Costa convoca, junto al Bloque Negro, por la mañana en Cotxeras y a la tarde MayDay.
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
30 abr 2005
que coño es eso del "sector oficialista"???
Simplemente la CNT (la unica) convoca a las 11h en Arc de Triomf y en otros sitios de >Catalunya. Y a la tarde, como precarios que somos todos iremos al May Day sin banderas ni ostias que para eso es una convocatoria para todos. Joaquin Costa (con todos mis respetos) es un grupo anarquista que tiene sus propias convocatorias pero NO son CNT.
Que cada cual vaya a donde le parezca o si puede a todas. Y dejemos de echar mierda.
Salut.
Re: 1er. de Maig a Barcelona CNT
01 mai 2005
...en el trabajo capitalista. trabajar duele.
El sindicat CNT i el grup 'Joaquin Costa'
06 mai 2005
Modificat: 06:35:51
Primer de maig del 2005 CNT Barcelona s'adhereix als actes del Comitè Regional de Catalunya-Balears


La convocatòria

El Comitè Regional de Catalunya-Balears convoca els i les treballadores als següents actes de la jornada de lluita del Primer de Maig del 2005:

Al carrer Joaquín Costa hi ha una agrupació anarquista que convoca actes pel Primer de Maig de 2005. Hi ha moltes persones que simpatitzen amb la idea de participar al MayDay, activitat a la qual no s'ha adherit el sindicat "Confederació Nacional del Treball".

Al mitjà de publicació Indymedia Barcelona s'ha presentat el problema, però, de què el grup anarquista del carrer Joaquín Costa fa veure que està federat a la CNT com si en formés part com a sindicat, i emet convocatòries ([1], [2], [3]) en nom d'una organització de forma ilegítima.
No tenim res en contra dels i les anarquistes i anticapitalistes que es mobilitzen en diferents actes el Primer de Maig, però el què no ens sembla honest és utilitzar la identitat d'un altre sindicat per a atraure assistencia i fer pensar que la CNT s'acosta a les actituds violentes, i més quan aquest sindicat ja té programats els seus actes el mateix dia i hora.

Públicament denunciem la situació, donant també important informació sobre com distingir un autèntic comunicat de la Confederació Nacional del Treball (CNT) de qualsevol altre missatge per Indymedia Barcelona:
  • Tota convocatòria o comunicat de CNT ha d'estar autentificada amb una adreça de correu electrònic, que apareixerà sota el nom de l'autor(a).
  • L'adreça de correu electrònic, per a saber segur que és d'un sindicat federat a la CNT, ha d'acabar amb " @cnt.es ". El nom de domini "CNT.ES" el té enregistrat la Confederación Nacional del Trabajo des del 14-07-1997, i és una bona manera de demostrar tècnicament què la bústia és d'un òrgan federat al sindicat.
Per a contrarrestar la informació publicada deshonestament per l'agrupació "Joaquín Costa", aclarir que:

Les imatges

Imatges de la xerrada inicial de l'Arc de Triomf Imatges de la xerrada inicial de l'Arc de Triomf Acabats els parlaments, la manifestació surt de l'Arc de Triomf Sota la llegenda "Contra la precariedad laboral; ells s'emporten la pa$ta, nosaltres els morts", ens dirigim a la Plaça Catalunya. Després de passar per la Rambla de Barcelona, ens adrecem a la Plaça de Sant Jaume, on tenen seu la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona. A la Plaça de Sant Jaume formem rotllana davant l'atenta mirada de la policia que ens espera. Posem en escena una representació de la mort laboral dels i les companyes treballadores. Últims retocs abans de cantar "A las barricadas" davant l'estupefacció dels turistes que venen a veure la Barcelona guapa (veure video) La pintada que la CNT deixa ben visible diu "Accident laboral: terrorisme patronal - CNT AIT", i esdevé efímera per la institució que al llarg del dia es preocupa d'eliminar-la. La manifestació continua travessant la Via Laietana, i tornant cap a l'Arc de Triomf on ens espera el dinar i la sobretaula. Video amb un extracte de la jornada de CNT a Barcelona. Dura 17 minuts, i el fitxer pesa 19Mb. La imatge està molt reduïda, però si vols veure-ho amb una qualitat espectacular sempre pots tornar a participar el proper Primer de Maig.Mira també:
http://www.cnt.es/figueres/actes/1maig2005/
Sindicat