Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Material contra l'Àrea Verda
29 abr 2005
Material divers contra l'àrea verda
enganxines.jpg
cartell2.jpg
Material divers contra l'àrea verda

Comentaris

Re: Material contra l'Àrea Verda
29 abr 2005
De bon rotllo, amb bici això no us passaria.
A més, els ciutadans de BCN disposeu d'un sistèma de transport públic que ja voldriem mal que fos ensumar els indígenes habitants d'això que anomeneu "comarques" (com aquell qui diu provincias...)
Re: Material contra l'Àrea Verda
29 abr 2005
N´estàs segur???. Si volen diners són capaços de fer àrea verda per a bicis. A més, de bon rotllo també: el transport públic de BCN és el més car de tot l´estat.
Re: Material contra l'Àrea Verda
29 abr 2005
Us en adoneu que aquest és el discurs que fa el PP, que si realment som gent d'esquerres el que hem de potenciar és el transport col·lectiu i gratuit i els vehicles no contaminants, patins, bicicleta. Potser és una campanya feta amb bones intencionsi per bona gent, però cal reflexionar una mica abans de fer les coses!
Re: Material contra l'Àrea Verda
30 abr 2005
No t'equivoquis, és el PP el que fa el nostre discurs. Ells estan en contra d'augmentar els pressupostos pel transport públic, com també sembla que ho estiguin el PSC, IC, ERC i CiU.

Si voleu zona verda..METRO i BUS gratuïts !
Re: Material contra l'Àrea Verda
30 abr 2005
Es molt facil ser un estudiant i no fer us del cotxe i dir que ets ecologista i no contamines, es molt facil si tens una feineta al costat de casa i no t'has de preocupar d'aparcar ...dir que lo bo seria imposar a que tothom no circulés en vehicle, es molt facil si no has de transportar materials voluminosos cada dia (plantes, caixes d'eines, pots de pintura, per exemple, etc..) ...dir que tots podem utilitzar el transport públic ..i per últim també es molt facil, si ets una persona rica amb calers, dir que està molt bé anular les zones d'aparcament lliure a la ciutat perque així sols podrem aparcar els rics, que ens pagarem els parkings privats i els pobres, com que no podràn pagar, circularan menys, s'arruinaran, i descongestionaran la ciutat. De puta mare eh?
Re: Material contra l'Àrea Verda
30 abr 2005
això de la zona verda es una hipocresia i una privatització més en les nostres vides... si bé no em sembla malament que es pretengui reduir l'ús del cotxe (o substituir) si les mesures no van acompanyades d'un transport gratuït i de qualitat, neixen mortes, com el forum... Al final haurem de pagar una quota a l'ajuntament fins per l'aire que respirem... de fet ja paguem per l'aigua... Així que em semblen de puta mare les pegates... ja n'enganxaré pel barri...
Re: Material contra l'Àrea Verda
05 mai 2005
Hola!
Yo crec que aixo de la zona verda es un robatori a mi armada.Y fara que puixi el preu de tot.Puixaran els taxis, els parkings, el transport public.Que posaran mes trens?no crec....la gent anira igual de apretada.
Si treballes 5 dies a la setmana 9 hores aparcat al dia et surten per casi 6.000 euros al any...Un robatori.....
Si vols anar de vacances que fas amb el cotxe al barri?no pots anar-te´n mes de 5 dies?Si tens vacances al agost vale....pero yo mai tinc vacances a l´agost i molta gent tampoc.
Aixo es te que acabar yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Re: Material contra l'Àrea Verda
10 mai 2005
Aixó de l'àrea verda és una estafa, el que no pot ser és que l'ajuntament s'aproii de sòl ur´bà, al qual tenim dret tots els ciutadans, ja que paguem un munt d'impostos.
S'hauria de fer una manifestació per fer fora aquest robatori.
Posem-nos d'acord i acabem amb això.
Fem una cadena, quedem el dissabte 14 a la plaça sant jaume per demanar els nostres drets.
FEM UNA CADENA, EL DISSABTE DIA 14 MANIFESTACIÓ A LA PL´ÇA SNAT JAUME CONTRA LA ZONA VERDA
Re: Material contra l'Àrea Verda
27 gen 2006
ASSEMBLEA GENERAL DE
LA PLATAFORMA VEÃ?NAL I DE COMERCIANTS
DE BARCELONA
El pròxim dia 2 de febrer del 2006 se celebrarà Assemblea General Extraordinària, al local de l‘AAVV del Parc de la Ciutadella, c/Llull, 1-3, baixos, a les 20h, en primera convocatòria i a les 20,30h , en segona convocatòria.
(transport: bus 10,14 i 41 metro: L1, L4)

L‘ Assemblea serà oberta a tothom que vulgui. Es farà una valoraciò de l‘informe del RACC, properes activitats de la Plataforma,...Vine i exposa la teva opinió, els teus comentaris i les teves propostes, volem una assemblea
moguda i interesant .
Tota la gent afectada per l´àrea verda ( multes, problemes amb els vigilants, manca de lloc per aparcar, etc ) és el moment oportú d‘ expresar el teu malestar.

Per contactar amb nosaltres: zonaverda ARROBA denuncia.org
w.w.w.denuncia.org
Sindicat Terrassa