Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Judici als solidaris amb la lluita de Miniwatt
29 abr 2005
El dijous 28 va començar el judici als 8 solidaris amb miniwatt detinguts el passat 22 de març
rodajudici28mw-g.jpg
Al voltant de 300 persones es van concentrar a les 12 del matí del dijous 28 d'abril davant els Jutjats de Barcelona per donar suport als vuit encausats per l'acció del passat 22 de març, quan nou activistes van ser detinguts en un tall de trànsit en solidaritat amb els treballadors de l'empresa Miniwatt, afectada per l'onada de tancaments i deslocalitzacions que pateix el país.

El judici va començar, amb retard, a les quatre de la tarda. Finalment la primera part del judici s'allargà fins dos quarts de deu de la nit. Durant el judici oral, del que encara resta una nova vista, van declarar membres del cos nacional de policia que la fiscalia ha citat i els encausats, però resten per comparèixer els testimonis citats per la defensa. En el judici els membres de la Brigada d'Informació responsables de les detencions no compareixeren, i els policies assistents, alguns dels quals ni hi eren el dia dels fets, es van contradir en varies ocasions, sobretot respecte les detencions que van practicar el dia dels fets.

La segona vista del judici serà el proper 17 de maig a les 10 del matí als mateixos jutjats d'instrucció d'Arc de Triomf, quan s'espera que el cas quedi vist per sentència.

-Autoinculpacions i suports

Paral·lelament, s’han presentat al jutjat més de 500 autoinculpacions, i els sindicats Intersindical-CSC, Federació de Treballadors de Catalunya, CGT, CoBas, i IAC, a més el comité d'empresa de Miniwatt, l'organització Justícia i Pau i la FAVB els va donar suport públic en una roda de premsa el dia 26.
Mira també:
http://www.endavant.org/public/vnoticia.php?id=899

This work is in the public domain

Comentaris

aquesta notícia ja hi és
29 abr 2005
en principi les notícies duplicades s'ocuten i aquesta és gairebé indèntica a aquesta altra : http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/174309/index.php si et plau , la propera vegada mira que la notícia que vols penjar no estigui ja publicada avanti!
Re: Judici als solidaris amb la lluita de Miniwatt
29 abr 2005
És premeditat, tant sols volen acaparar la màxima atenció possible...
Re: Judici als solidaris amb la lluita de Miniwatt
30 abr 2005
va mac@, aparta i deixa'ls treballar
Sindicat Terrassa