Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comença el judici contra els i les solidàries amb Miniwatt
28 abr 2005
Al voltant de 300 persones s'han concentrat a les 12 del matí d'avui per donar suport als vuit encausats pel tall de trànsit del passat 22 de març. Recordem que nou activistes van ser detinguts per l'acció en solidaritat amb els treballadors de l'empresa Miniwatt, afectada per l'onada de tancaments i deslocalitzacions que pateix el país.
El judici havia de començar abans de la una del migdia, però la jutgessa ha decidit que comencés a les quatre de la tarda. Finalment la primera part del judici s'ha celebrat, i s'ha allargat fins dos quarts de deu de la nit. En aquell moment a la porta encara hi havia desenes de persones que han reclamat la lliure absolució dels i les solidàries.

Durant el judici oral, del que encara resta una nova vista, han declarat membres del cos nacional de policia que la fiscalia ha citat i els encausats, però resten per comparèixer els testimonis citats per la defensa. En el judici els policies s'han contradit en varies ocasions, sobretot respecte les detencions que van practicar el dia dels fets.

La segona vista del judici serà el proper 17 de maig a les 10 del matí als mateixos jutjats d'instrucció d'Arc de Triomf, quan s'espera que el cas quedi vist per sentència.
Mira també:
http://www.barrisants.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comença el judici contra els i les solidàries amb Miniwatt
29 abr 2005
Imatges de la concentració al matí en front els jutjats a:

http://www.sant-andreu.com/solidaritat/miniwatt/index.html

http://www.sant-andreu.com/solidaritat/miniwatt/judici01.htm
Re: Comença el judici contra els i les solidàries amb Miniwatt
29 abr 2005
Menudo espéctaculo a las puertas de los juzgados. Sobre las 11.20, los sindicatos (CGT, CCOO, UGT) llevaban a las cámaras a la andana del metro, para iniciar ahí un penoso montage de recivimientos seguido de un penoso desfile que salia de la boca del metro. Todo bajo la atenta mirada de las cámaras y la prensa, bajo un acuerdo a priori, donde los representantes sindicales decian a los reporteros donde tenian que ponerse, donde tenian que ir, para así sacar con más grandilocuencia, con más explendor, su desfile, su espectaculo, sus siglas. Esta claro para que está esa gente ahí: para hacerse la foto. En fin, vosotrxs sabreis con quien os relacionais, pero sabias fueron las palabras del escritor Huxley: "Quizá la más grande lección de la historia es que nadie aprendió las lecciones de la historia".
En fin, ahi queda el asunto. Nos vemos el 17 de mayo en las puertas del juzgado. Recordar, mejor calidad que cantidad.
Sindicato Sindicat