Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : guerra
Ho sentim: busquem inspectors i inspectores civils per a la base de l'OTAN (14-M)
28 abr 2005
Som molts i encara podem ser més. Els fils d'aram de la base de l'OTAN estan oberts de par en par...
engantxina III inspecció.jpg
vosaltres també podeu ser inspectors i inspectores!

El dissabte 14 de maig, a les 11 del matí, eixirà des de Bétera l'equip d'inspecció amb amics, amigues i simpatitzants en direcció a la base de l'OTAN, a 3 km. de distància. Una vegada allí, alguns dels inspectors i inspectores s'introduiran a través dels fils d'aram i les tanques intentant no punxar-se, i es dirigiran cap a les instal·lacions principals de la base. Uns altres romandran fora per a observar la jugada.

Des de fora (porta't qualsevol cosa per a observar: càmeres, prismàtics, telescopi...) o des de dins, entrant amb nosaltres. El millor és formar un grupet amb 3 o 4 amics i posar-vos en contacte amb nosaltres com més aviat.

Els riscs legals són mínims. Segons diu el Fiscal Jurídic militar parlant d'una acció similar:


“Siguiendo una ya consolidada jurisprudencia del Tribunal Supremo [...] [se] puede afirmar que los hechos no son constitutivos de ilícito penal militar [...] pues no guiaba a sus autores otro propósito que el de realizar un acto propagandístico, no quedando vulnerado el bien jurídico de la seguridad y defensa nacional�.

Així que les molèsties es quedaran en una simple identificació policial (com es va veure en les dues últimes inspeccions i en altra acció).
Mira també:
http://www.inspecciociutadana.org
http://www.nodo50.org/tortuga

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat