Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Can Barba se´n va!
28 abr 2005
Can Barba, el centre social que portava un any i dos mesos treballant a Sabadell, tancarà la porta aquesta setmana.
El 14 de Febrer de 2004 s´okupà el CSA Can Barba.
Can Barba, com ha estat testimoni indymeida, ha treballat a sabadell, mitjançant tallers, formació, oci alterntiu, manifestacions, i un seguit d´activitats que han donat la veu als moviements socials de la ciutat.

Un any i dos mesos, però, que acaven aquesta setmana buidant el local i traslladant el material.

L´Ajuntament de Sabadell ha cedit, a canvi, dos espais (un al Nord i un al Centre)al Moviment Popular de Sabadell que seran gestionats pels col.lectius de joves de la ciutat.

L´assemblea gestora de Can Barba afirma que si en el plaç sol.licitat (no concretat encara) no es cedeix un espai suficient pel projecte social de Can Barba, estarà legitimada a tornar a okupar un espai de propietat municipal.

Can Barba també anima a les entitats i a la ciutadania a usar l´acció directa com a vàlid mètode per aconseguir les coses.

Animem a tothom a passar per Can Barba en les seves últimes hores i a opinar sobre el tema.
Un petó molt fort i una abraçada revolucionària a tots aquells que, d´una manera o altra, eu participat i gaudit, xerrat i ensenyat, jugat i begut, reunit i lligat, après i tafanejat, plorat i estimat i sobretot ajudat a construir Can Barba.

Ens veiem aviat!

Un petó enorme, sobretot, a en Franki.. una llavor q no pararà de creixer a Sabadell.
FINS LA VICTÒRIA SEMPRE!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Can Barba se´n va!
28 abr 2005
Can Barba sempre kdarà als fons dels cors!
Visca l´autonomia, visca la desobediència!
No ens faran creure!
Visca els centres socials alliberats!
Re: Can Barba se´n va!
28 abr 2005
Em sembla genial que hagueu aconseguit que el clan Bustos s'hagi hagut d'empassar l'orgull i cedir-vos no un sinó dos espais. Espero que aviat en pogueu estrenar un tercer robat al capital!
Re: Can Barba se´n va!
28 abr 2005
Està força bé que hagueu aconseguit un parell d'espais. Malgrat tot, em queda el dubte de quin tipus d'espais seran, què s'hi podrà fer i què no... a càrrec de qui van les factures, si s'hi podrà realitzar xerrades sobre temes que l'Ajuntament se'n voldria desentendre...

No estaría pas malament que us plantejeu en què ha acabat esdevenint un espai com era Torreblanca, a Sant Cugat, que va passar a ser gestionat per l'Assemblea de joves de Sant Cugat i després va quedar apagada quasibé tota la flama que la gent duia a dins seu (malgrat que parlar de flames a Torreblanca potser no és el més adient).

Aneu molt al loro amb allò que pogueu acordar...

¡¡I no deixeu d'alliberar espais!!

Molta força gent... que a l'estiu vull muntar un taller-xerrada sobre YOMANGO a la zona per la que us mogueu... i vull que estigueu en plena forma.

Si algú em vol contactar, us deixo el meu correu.

DEWWW
Re: Can Barba se´n va!
28 abr 2005
Completament d'acord amb en Yoques, pot ésser una arma de doble filla. Vigileu i sobretot n hos deixeu trepitjar per aquests que diuen lluitar pel poble(els politics) i només elq ue volen és xupar cales. Sort i ànims!!
Re: Can Barba se´n va!
29 abr 2005
I on queda la paraula autogestió?
Okupar es sempre legitim en tant que lluita contra la propietat i ens permet organitzat-nos al marge de qui ens domina (ajuntaments, inmobiliaries, etc).
Jo crec que us heu equivocat, sincerament.
Sindicat Terrassa