Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Èxit de participació a Sabadell
28 abr 2005
Un miler de persones es concentraren ahir en contra la repressió policial i la violencia institucional.
Un miler de persones es concentràren ahir davant l´ajuntament de Sabadell, durant la celebració del ple municipal, per denunciar la situació viscuda aquests darrers dies, on s´ha emfatitzat una tònica de varis anys:
Ineptitud de gestió, acallar les crítiques, criminalitzar la dissidència.
La concentració, convocada pel Moviment Popular de Sabadell durà una hora. Es repetiren les demandes del moviment:
Dimissió total de Paco bustos, dimissió del Sr. Manau, dissolució de la brigada d´intervenció ràpida, disculpes als agredits i criminalitzats, un canvi estructural en la política municipal i policial, expedients a l´abast de tothom,etc.


Durant l´acte es repartiren prop dels 15.000 butlletins especials de (des)Ordint la Trama, en l´edició gratuita i especial pels fets ocorreguts. També s´entrà al ple on repartirem pels regidors les nostres demandes.

Moltes mercès per tots els participants. Seguirem informant/convocant.

Moviment Popular de Sabadell
"Que se´n vagin tots!"

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Èxit de participació a Sabadell
28 abr 2005
encara que us poseu la màscara de solidaris, no enganyeu ningú, colla de paràsits. Molt reclamar drets i vinga fotre els treballadors i les persones decents que cumpleixen amb les seves obligacions. Espero que un a un, us vagin comdemnant a tots, igual que al energúmen de Terrassa.
Re: Èxit de participació a Sabadell
28 abr 2005
Clarivident: ahir no hi devies ser pq haguessis vist entre el miler de manifestants uns 200 escombriaires en vaga en lluita per un conveni digne.

O voldries saber qui forma part de la Comissió 1er de Maig de sabadell: Endavant, CGT, CNT, CSA Can Barba, Can Capablanca, Assemblea de Joves del Nord...
O que aquesta setmana tb s´ha creat a Sabadell el COmitè de Suport als immigrants tancats a la UAB ( no es trobàren llocs a sbd).
O que la totalitat del Moviemnt Popular de Sabadell participa aquest cap de setmana, conjuntament amb 108 entitats de la ciutat a la Festa per la Diversistat a pça Espanya.

Sobre el teme de l´energumen de Terrassa, ni comentaris. t´hauria de caure la cara de vergonya.
visca el moviment popular de sabadell!
Re: Èxit de participació a Sabadell
28 abr 2005
Pregunta tonta: des de quan demanar locals auotnoms i autogestionats per als joves de sabadell és fotre als treballadors? Donar suport als escombriaires en vaga es fotre les persones decents???????????????????????????? va, home sisuplau. Si has de parlar de les oncentracions del MPS, com aminim, pasa-t'hi. Sisplau, opina amb fonament.
Re: Èxit de participació a Sabadell
29 abr 2005
la teva clarividència de merda no et permet identificar qui és qui fot els treballadors

quina clarividència més obtusa i interessada

demana un càrrec oficial
Sindicato Sindicat