Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Estic molt enfadada. Jo havia vingut a Barcelona des del meu poble per ajudar a fer coses en relació al Primer de Maig, una data que tot i ser una referència històrica per a la classe treballadora, a mi mai m'ha fet el pes. Si vinc és per la memòria del meu marit, que era miner i va deixar la vida sota terra. Ell baixava cada any.
He preguntat a la gent i m'han dit que hi ha com a mínim tres convocatòries. Una al matí organitzada pels sindicats de sempre: ja m'els conec, gorreta amb les sigles, pancartes amb les sigles, enganxines amb les sigles, ulleres amb les sigles... en fi, sigles i decadència.
Dues a la tarda, una convocada els supervivents, mes aviat tristois de la lluita sindical anarquista (jo soc d'aquestes) i una altra que definitivament m'ha indignat anomenada May Day. M'he enterat per un cartell que s'assembla molt al del grup Fundación Tony Manero, que va pujar a tocar al meu poble l'ultima festa major. Jo mirava el cartell estupefacta i al meu costat dos joves discutien mentre es despentinaven les rastes. Un li deia a l'altre: A indymedia diuen que al Euro May Day, que es com una street party semblant al reclaim the streets hi ha mal rotllo per que el Black Block la vol liar.

Res, que m'he tornat al poble i us he enviat aquesta carta.

Gràcies i fins aviat

Ariadna Pi

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
molt bó!

una mica de memòria sobre el MacDay de l'any passat:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/87175
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
doncs jo si he d'anar alguna "processió" prefereixo el may day, almenys és més divertit i creatiu i no està renyt amb l'acció directa.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Ariadna Pi, muy en serio: sois unos capullos. No me esperaría de vosotros jamás, jamás, este navajeo al MayDay.

Ahora ya sabemos lo que dais de sí. Gracias, de corazón. Os lo dice uno que ha compartido acciones y asambleas con vosotros, y que nunca haría una jugada tan sucia como la vuestra.

Que os aproveche. El tiempo, a veces, pone las cosas en su sitio.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Parece que a la gente del Mayday les sobran las criticas ironicas, personalmente y respetando que monten lo que quieran, su discurso y su manera de canalizarlo me parece una movida mas estetica que de fondo.
Los sindicatos amenazan ruina pero el Mayday no sera nunca el relevo.
Espero que els Mayday Parade de este año sea el ultimo en este formato.
Ala y ahora a rajar que es gratis.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
i per què no es pot fer tot alhora? per què no pot haver-hi penya que vulgui caminar opel carrer i ballar tekno, i drogar-se si li fot? això pot impedir que hi hagi una altra gent que practiqui un altra tipus d'acció? O es que la por al fracàs ens porta a criticar allò diferent? Per què aquestes ganes de rajar?
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Jo tampoc entenc aquest trancament amb el sindicalisme, (i no em refereixo a CC.OO i UGT)sinó a la gent que des de els comites d'empressa, des dels llocs de treball amb un sindicat millor o pitjor amb consciencia nacional i social de determinat estil treballen dia a dia, i ho portant fent durant molt de temps.
Son aquest els treballadors/es ens agradi o no, i crec que el MAYDAY pel que fa estetica, anàlisi de fons, cultura.. no deixa de ser res més que el resultat d'una globalització que genera trancament amb lo propi, amb la realitat.
A part sincerament qui monta el mayday, no coneix la realitat de la majoria de treballadores. Suposo que hi ha diferents realitats, els pijos progrès "radikals" de sempre, treballador/es desencantats que se'ls creuen i veuen un relleu pensant que la gent que ens movem totes som així..
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
però és que no hi ha una realitat, sino múltiples realitats que conviuen alhora a la ciutat. jo conec poqueta gent que estigui sindicalitzada. La majoria de la penya que conec, i jo m'incloc, passem dels sindicats. No dic que estigui bé. Pot ser el que més ens convingui sigui un sindicat. No ho sé. Però un cercavila carregat de vats ho trobo una idea collonuda.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Jo també sóc de poble però no estic enfadat, simplement estic un poc desconcertat. Açò del mayday em deixa immers en una mar de dubtes, dormir és una odisea per a mi.

Per una banda pense que si tot açò del mayday serveix per a recuperar això que tota la vida s'ha dit 1 maig, pos avant, però per una altra no m'agradaria que açò del mayday s'acabarà convertint en el que s'han convertit moltes de les manis que es fan a Roma i part d'Itàlia on poder parlar amb el company de la vora és tota una odisea perquè la quantitat de vats posmoderns dels bafles no es deixen escoltar res.

No sé no sé, trobe que açò del mayday olora (no tots els olors són dolents, que ningú em malinterprete) molt a autonomia italiana. No tinc res contra l'autonomia el que no m'agrada és copiar literalment models d'altres llocs crec que acaba denotant, en certa manera, la nostra incapacitat per crear models organitzatius propis i que s'adapten al nostre propi context, sempre dins de l'horitzontalitat i l'autonomia. No entenc eixe encabotament entre gent que decideix agafar paper i ploma, en usar la típica terminologia dels intel·lectual italians, supose que ja sabeu de que parle: multitud, general intellect... NO dic que ens oposem a ser permeables a coses de fora de ca nostra, crec que és molt important rebre influència i donar, sols que intentem adaptar-nos al nostre context i ho intentem fer a la nostra manera, per a mi, ahí rau el kit de la qüestió

Crec que un dels principals problemes que trobem és la inconnexió urb/rural, les formes de fer per exemple de l'ebre o de la marina o de la Costera de les del Barcelonès o, en menor mesura, de València city són molt diferents i acaba creant incomunicació i aïllament. No sé, potser hi ha gent que creu que és millor coordinació i comunicació amb Milano o Roma, jo sincerament crec que és més important enllestir les problemàtiques que tenim ací que són les que en definitiva realment ens afecten més.

Vos deixe un enllaç sobre un text d'opinió que es va publicar al diagonal i que un poc parla d'açò.

http://www.diagonalperiodico.net/numero1.htm
l'article és el reto de recomponer las luchas, dins de DEBATE.

salut i jo també aniré al mayday
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
me cuesta creer q Ariadna Pi haya creido esto. lo siento pero me da q pensar q alguien le haya suplantado en imc-bcn...
recordemos q al poder no le interesa mayday y puede publicar tambien...

el conseguir movilizar a parte del precariado (gran olvidado d los sindicatos q desfilan por la mañana) me parece un gran logro. a esa gente q tanto critica, q han hecho por el precariado?

si fuese tan horrible, ¿como es q esta creciendo tanto? este año EuroMayDay:

Amsterdam
Barcelona
Copenhagen
Hamburg
Helsinki
Jyväskylä
L'Aquila
Leon
Liege
London
Maribor
Marseille
Milano
Napoli
Palermo
Paris
Sevilla
Stockholm
Wien

ya vale d despreciar tanto lo q sale d nuevo y tiene fuerza y mas arrimar el hombro a q los derechos laborales no caigan, a q l*s inmigrantes tengan derechos, a q la cultura no sea un producto comercial, a q los afectos sean mas importantes q el dinero, a... (añade y curra en lo q falte).

seguro q no hay un secreta o dos poniendo cizaña por aqi para dividirnos?? no le hagas el juego al poder.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Aqui hay demasiado infiltrado....
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
al poder se la sua el EuroMayDay

això del "precariado" i voler separar les lluites no duu enlloc

que es vol denunciar que els sindicats majoritaris passen del tema? doncs es fa una contramani i se lis passa davant dels morros pel mati i despres es fa una altra per la tarda
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
i si tots els que no pensen igual que vosaltres han de ser maderos...
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Bienvenidos al siglo XXI, se acabo la modernidad, las fabricas han cerrado, las minas se han extinguido y el mercado laboral de la era postmoderna se encuentra inmerso en otra forma de entender el trabajo.... precario, de cadena en cadena, mal remunerado, sin sindicatos y si ello fuera poco además han precarizado nuestras vidas, la vivienda, la comida, nuestros hábitos, etc, etc...

Despertar YAAAAAAAAAA! la lucha obrera ha muerto, por que ya no quedan casi obreros, ahora ya no hay cadenas de montajes, se han sustituido por call centers, por franquicias de cadenas de ropa deportiva, de moda, de alimentación, de ocio, de cultura, todo vale en la versión post-moderna del capitalismo globalizado.

Queremos darnos cuenta de una vez, que todos y todas somos precarios y que si no hacemos algo, y ese algo ha de ser unidos, estamos más perdidos que nunca.

Reflexionar y de paso ir al MayDay, no dividáis vuestros argumentos por que perderemos tod@s.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
quina anàlisi més cutre i superficial de la realitat
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
home son 4 lineas pero io ho trobo encertat, mes que la critica destructiva i que no porta en lloc que fas tu i la resta que critica i critica pero no fa res ni tampoc proposa res, ni diu res que no sigui criticar i criticar i criticar.

Aneu al MayDay carallots.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
al precari: d vritat te sents representat per els sindicats? jo hem sento com obrera d segona clase pq no tinc treball fixe, no puc fer vaga (hem despedeixen), i no sento q ells es preocupin per mi. pots donar-me eixemples d com els sindicats es mullen per els precaris (sobretot ccoo i ugt)?

una ultima pregunta, p q tan despreci a la gent q es meneja? jo no hem sento tan diferent a tu... simplement he escullit organitzar-me fora dels sindicats, puc? p q no? pots tratar-me com persona capaç d escullir, amb cap per pensar i decidir? intercambiem coneiximent, pero per favor d forma horitzontal, com iguals :) sense q la meva solucio siga millor q la teva o al reves. crec q aixina abançarem mes.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Personalment tinc moltes reserves al MayDay, però tot i així hi participaré...Però el que em sorprén és l´allau de crítiques ferotges ("navajazos") que està rebent el mayday per part de gent que en teoria està als moviments socials (es diguin com es diguin). Si no us agrada no hi participeu, però apunyalar a company*s que estan treballant molt dur per presentar una proposta per segon any (el May Day, és clar) és molt penós. No sé si "ariadna Pi" és el mateix grup que va fer l´acció en suport als immigrants al bus turístic, sí és així per mi més val que te´n tronis al teu poble que per crítiques ferotges (a vegades irracionals, fora de lloc i amb la clara intenció de fer mal) ens sobren.

I què si el Mayday no és la panacea, però al menys és una proposta nova. Ja estic molt fart de la gent que critica (destructivament) a tot el que no sigui del seu xiringuito.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
però si quan algú fa una crítica (constructiva, encara que sigui àcida) i sortiu a la defensiva dient que son/som intoxicadors/maderos/venuts!

l'any passat ja no ho veia clar, ara encara menys, trobo que és una proposta força buida de contingut (només cal llegir els pamflets infumables i superpedants amb els que esteu inundant indymedia, x exemple) i bastant inocua (gran acció comunicativa la del corte ingles!)

i si penjeu la vostra propaganda en un lloc com imc heu de ser conscients que us plouran comentaris (a favor i en contra i molts altres en plan provocador)
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Lamentable reacción de may day a que a una crítica se la descalifica de maderainfiltra'adementedelaostia.

El argumento de más peso se refiere al crecimiento europeo del may day. Bueno. No sé como será en las otras ciudades, pero el de aquí creo que hay más de una cosa que puede ser criticada de forma legítima. Incluído el año pasado. Más de una y más que serias.

La verdad es que Adriana tampoco aporta críticas concretas, sólo se caga en dios.

Del may day hay cosas que resultan desagradables, y es esa especie de frivolidad posmoy del viva la pepa que corre de fondo. La gente que maneja ese cotarro podría replantearse ese punto. A mi me da bastante lo mismo la estética, si detrás viera un curro, estructuras estables, algop que me convenza: pero sólo veo un deseo dominante de salir en la foto. Lo del "talante" may day lo digo más por lo que oigo que por lo que pienso.

Me da miedo que en acorde con nuestros timepos, se piensa más en reunir gente que en lograr un objetivo político concreto., coordinado y elaborado colectivamente.

Que os vaya bien en la mani.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
A mí, francamente, que chorradas así se publiquen en Indymedia me la suda, la MayDay volverá a movilizar a miles de personas muy diferentes, con ideas, proyectos y prácticas diversas, los sindicatos y el ghetto seguirán ladrando contra cualquier iniciativa novedosa.

Pero sí que me preocupa que esto parta del colectivo Ariadna Pi de antropología, si fuera verdad. Cualquiera puede suplantar a cualquiera en este medio, el anonimato es así. Me preocuparía porque demostraría un nivel de esquizofrenia que no es concebible y, por eso, no me creo que esto lo haya escrito ese colectivo.

Ariadna Pi ya ha participado, de hecho, en la MayDay: porque MayDay no es nadie y todas somos MayDay para empezar pero, sobre todo, porque la MayDay este año empezó alrededor del 2 de abril con la jornada europea de lucha por la libertad de movimiento en la que Ariadna Pi participó activamente (y de forma genial, con la ocupación de los buses turísticos.)

Ladran, luego cabalgamos.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
solo he visto un comentario avisando d q puede haber madera intentando separarnos. ¿es tan raro? no exageremos pq hasta ahora se ha debatido.

vacio es intentar organizar al precariado no representado por los sindicatos? vacio es hablar d q esta bajando la calidad d vida en diferentes esferas (afectos, territorio, ocio, trabajo, etc)?
vacio es intentar buscar nuevos lenguajes y nuevas formas d lucha? (no digo conseguirlo)

no se q hara la gente q habla aqi d vacio, por favor contadnos para q aprendamos, no d vuestras teorias, si no d lo q haceis. ¿como se puede ser tan exigente con algo q acaba d nacer?
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Jo no entenc perquè la majoria de gent que defensa el may day aquí no accepta una crítica prou explicita.

-Dues preguntes per ell/es, quina és la forma que pròposen o tenen, per defensar els seus drets de forma organitzada des de els llocs de treball?

-Que en pensen de les persones ja organitzades (CGT,IAC,I-CSC,i altres sindicats petits alguns d'ells organitzats amb xarxa), quina comunicació hi ha? hi ha algun trancament? perquè es queden al marge de treballar amb els treballadors/es organitzades?
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Precario de cincuenta y tantos

También soy rural y he participado (este año menos) en la asamblea del May day y he colocado carteles en el pueblo.
Es verdad que para mi hay demasiado ingles, en cambio para mis tres hijos, que más o menos lo hablan pues esta bien. El cartel lo he comentado con mi hija de 17 años estudiante de bachiller, los dos coincidimos: fascióndifuso, llama la atención, su ambigüedad calculada, pero falla en los espacios dedicados al texto; no se lee bien.
En cambio la información y acciones informativas y la interrelación euro may day( en lo que a lo virtual se refiere) pues se ha mejorado mucho.

En el postfordismo, en la democracia-mercado, en el estado de partidos y sindicatos, en el fascismo postmoderno (en el capitalismo que padecemos), ni existe centralidad obrera, ni sujeto histórico. La huelga general que en el pasado fue un instrumento de resistencia fundamental, hoy no sirva para nada. Analicemos las “juergas generales�de los últimos 10 años. El capitalismo actual nos ha dejado sin suelo, tenemos que inventarnos las luchas, crear la resistencia, inventarla, y claro esta, podemos equivocarnos. Pero quien nada arriesga nada consigue.

El May day es un momento de la construcción de esa resistencia. No creo en ningún sindicalismo ( incluso en el biopolitico) pero si en la transversalidad de las luchas.
Es una lastima, que por pereza, indulgencia, resentimiento y mala baba; no nos exijamos una puesta al día de nuestra praxis y sigamos anclados en los textos (las diferentes bíblias ) sagrados. ¿Por qué somos tan carcas?. ¿por qué tanto juez, y tan poca critica?. Necesitamos ser críticos y exigentes contra las pasiones tristes. El May day es mejorable y hay un lugar para hacerlo: en asamblea, desde hace meses que trabajamos en ello.

Desde hace más de 30 años (intermitentemente) sigo luchando, mis hijos de 28,25,17 años me han enseñado ha ser critico sin ser triste y por mi y por ellos, con ellos y conmigo: May Day, May Day.....

Que no pare la música y el ruido. Que no pare los besos, la rabia y el asco.
Vaya vaya...
28 abr 2005
Que tiernos son los adictos a los ritos liturgicos de siempre.

No existe sujeto historico, y receta para el precarido: que no pare el ruido y que no salgais nunca de la rabia y el asco.

Creo que, por economia emocional, mejor apuesto a caballo ganador y me hago hooligan del real madrid.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
l´únca conclusió que en puc extreure.. que la secreta sempre aconsegueix el seu propòsit...

aqui no és lloc.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
intoxicació o no realment no importa perquè anirà molt a gent al May Day. El motiu? el desconec. Però com diu un amic: El May Day és d´aquelles coses que organitzen 4 i com per art de màgia hi va molta gent .

Així que Ariadna Pi ("l´oficial"), o el secreta-intoxicador de torn o qualsevol altre perdeu el temps perquè això ni hi ha ni Déu que ho aturi.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Les críques les fem per millorar, el MAY DAY i totes les mobilitzacions fashions importades, cal que treballin i donguin eines, tenint en compte molts anys de treball de moltes sindicalistes i proletaris. Simplement això, no crec que els treballadors de l'empresa on treballo, o on ho fan els meus pares, vagin al may day, de fet el may day no hauria de ser una finalitat i crec que aquest és el problema els altres 363 dies que han de fer? No ho se, però els que fan coses per desconeixament o perquè els deixen a banda porten una pila d'anys currant pels treballadores/s per ells i ara 4 i molts joves alguns que no tenen ni nomina els hi donem lliçons no ho vec clar simplement.. =ment aniré al may day tranquiles.. I si sóc un secreta allà vosaltres.. jo pensaré altres coses..
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
Inteligencia en general

Que tiernos son los adictos a los ritos litúrgicos de siempre. (Es obvio el ejercicio de tolerancia. Gracias por perdonarme la vida.)


No existe sujeto historico, y receta para el precarido: que no pare el ruido y que no salgais nunca de la rabia y el asco. (Otro mundo es posible, pero este es insoportable y no se puede negociar con la realidad; se ha de destruir.)

Creo que, por economía emocional, mejor apuesto a caballo ganador y me hago hooligan del real madrid. (Te va el chotis?. Lo que hagas con tu complejo de edipo es tu problema. Prefiero que dediques tu economía emocional a la construcción voluntarista de la Multitud. Me es mas afín.)

Con ternura (o es valor afecto) besos.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
28 abr 2005
És curios veure que al final, que ens agradi o no, el may day ha aconseguit un objectiu força important: movilitzar pel primer de maig a molta més gent que abans. Potser debatint o insultant-se, però en el fons reflexionant i confrontant-nos sobre el tema del día, el treball i les seves modificacions. Potser és part de la època, de les contradiccions dels moviments en aquest moment històric: totxs tenim lluites en comú, com és el treball, però les històries personals i polítiques s'han diferenciat moltissim. Així que arribem al primer maig o mayday d'aquesta manera, dividits i junts alhora.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
29 abr 2005
el més espaterrant es el comentari de que "todos y todo somos may day", fins i tot amb retroactivitat, tot el que s'ha fet i es fa és may day
Posem els punts sobre les is, sra. Ariadna Pi
29 abr 2005
Ni tots els cretins són antropòlegs ni tots els antropòlegs són cretins, però cada mayday s'ha de despertar algun antropòleg i cretí (com era el cas de l'any passat, on hi ha consens generalitzat sobre el grau d'intel·ligència del crític "constructiu" que va "aportar elements per al debat", com no, a Indymedia); o bé, com seria el cas d'aquest any, el cas dels antropòlegs que encara no són cretins, però que demostren una manca de coneixement sobre el què és, què ha estat i què vol ser la Mayday i l'assemblea que la prepara en el cas de Barcelona.

Qui vulgui trobar informació sobre què és, què ha estat i què vol ser la Mayday, ho trobarà tot a: www.chainworkers.org, www.euromayday.org, www.loslunesalsol.net, barcelona.euromayday.org i etcètera. Però resumint: la Mayday és la pensada de Chainworkers, un grup de joves precaris milanesos que l'any 2001 van voler recuperar el Primer de Maig en un país com Itàlia i una ciutat com Milano on havia perdut molt de sentit (els sindicats majoritaris a Itàlia es dediquen a muntar concerts el primer de maig a Roma amb artistes generalment bastant penosos). Van crear una al·liança amb els sectors macos del sindicalisme de base, van començar a investigar sobre la precarietat i la seva pròpia condició de precaris i de com aquesta era ignorada voluntàriament o no pel sindicalisme tradicional. Practicant intervencions i accions no tant noves però sí amb formes innovadores sobre centres de treball, grans superfícies i cadenes comercials. I aquests últims anys rellançant la Mayday com a gran punt de trobada i mobilització a nivell europeu, organitzat en xarxa i absolutament des de baix, relligant-ho amb les mobilitzacions dels immigrants i tot amb unes formes, un discurs i un llenguatge absolutament innovador. Formes, que malgrat que no ho sembli, en el cas italià han popularitzat el discurs sobre la precarietat -ara tothom es vol reapropiar d'aquest discurs i d'aquestes formes...-.


El contingut de la Mayday és doncs, exactament el veritable contingut real que sempre hem defensat tota la vida els sindicalistes radicals clàssics d'aquest país: la defensa de les classes socials més desafavorides, l'impuls a les noves formes d'organització des de baix. Si no us agraden els cartells i les formes, allà cadascú, però si el què passa és que no les enteneu, val més que us aneu actualitzant. Ara bé, potser és que us la rebufa el contingut i el què us importa és el sagrat respecte a l'ortodòxia anarcosindicalista, marxista-leninista o només obrerista, llavors sí que podeu continuar la llarga marxa fins el no-res.

I said Mayday! Mayday!

:-)
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
29 abr 2005
més del mateix "yo soy asi y si no me entiendes peor pa ti"
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
29 abr 2005
La mayor parte de los "precarios mayday" son una panda de niñatos de la universidad que YA LES VA BIEN TRABAJAR 4 HORITAS POR LA TARDE para pagarse las fiestas los findes...
CUANDO SE CONVOCA HUELGA EN VUESTRO CURRO sois los primeros en esquirolear, como ha pasado recientemente con el telemarketing... que hay un par de fantoches que estarán en el puto mayday de Barna tocando la flauta que la próxima vez que esquiroleen le van a pegar fuego a las bambas nike de 80 euros esas que tanto les gustan
De vegades alucines amb els comentaris...
29 abr 2005
...al precari: d vritat te sents representat per els sindicats? jo hem sento com obrera d segona clase pq no tinc treball fixe, no puc fer vaga (hem despedeixen)

Benvinguts al capitalisme!, potser creieu que anys enrere era diferent? és necessari totes aquestes elucubracions teòriques per dir el mateix de sempre?

...i no sento q ells es preocupin per mi. pots donar-me eixemples d com els sindicats es mullen per els precaris (sobretot ccoo i ugt)?

La classe treballadora es va forjar, no ESPERANT que es preocupin per ella, pobreta, sino ACTUANT i organitzant-se en SINDICATS, de classe, sense intermediaris, comitès d'empresa venuts al capital, utilitzant l'acció directa com a mesura de defensa i atac.

Avui encara en queden, la qüestió és estar en disposició de lluitar i en les condicions vitals que t'hi portin (molta gent viu de l'aire i no li cal mullar-se gaire el cul).

http://www.cnt.es/tomares/

http://www.cnt.es/sevilla/laaveria/noticias.htm

http://www.cnt.es/mercacoso/
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
29 abr 2005
Atenció, usurpació! Ariadna Pi no ha escrit el missatge de l'encapçalament.
Re: 1 de Maig: L'Ariadna no enten res
29 abr 2005
Espero que l'Ariadna de veritat digui alguna cosa...perquè suposo que hi han ariadnes i ariadnes, i aquesta que parla l'única cosa que és, apart de suplantadora d'una boca que no és la seva, és perversa i desmovilitzadora.
El Primer de Maig tothom el carrer!!
Haber: El MayDay es cojonudo y lo demas un conyazo
30 abr 2005
Descontextualiar los procesos, falsificando la urdidumbre de su tejido, es oficio viejo (y en precarias condiciones de muy dura competitividad para los advenedizos) que ejercen pofesionales y aspirantes a comunicadores de la doctrina social que sustenta el cotarro sistemico. Y asi, hoy, aqui, (que hace ahora el Luca?) tenemos calco importado de los ultimos intentos de neutralizar y canalizar (para lucrase de los beneficios congenitos a la negociacion trasversal entre la elite de los elegidos) el descontento acumulado.

fdo: Gumingo, REGISTRADOR-SINDICADOR, REPRESENTANTE y ANIMADOR SOCIOCULTURAL, de machaquillas en PROCESO de aprendizaje de BIEN MANDADOS, PORTAVOZ AUTORIZADO del COMITE PRO-FIESTA ANUAL (y ALQUILADOR DE DISCOTEQUES AMBULANTES).

pd1:APROVECHAR PRECARIAS, que si los CHINOS nos DEJAN, VOSOTRAS SEREIS NUESTRAS CAMATAS, y NOSOTROS, los que TENEMOS INTRINSECO VALOR ANYADIDO, VAMOS a VIVIR de RENTAS.

pd2: si no cumplis con lo establecido, la proxima fiesta no la haremos el Primero de Mayo, vamos a montar el Jueves de SoundPataleo Respetuoso Respondon y vereis que exito de afluencia masiva.
Sindicat Terrassa