Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
28 abr 2005
Una nova plataforma, FemBéBcn, promoguda per dos ciutadans de Barcelona, ha començat a recollir signatures per evitar la implantació de les àrees verdes d'aparcament a la ciutat, prevista pel 2 de maig. "Si l'Ajuntament i l'alcalde Clos no retiren aquest pla, la plataforma no descarta iniciar mobilitzacions i promoure la desobediència civil", afirma aquest col·lectiu en el manifest fet públic per Xavier Martorell, un dels promotors d'aquesta iniciativa.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
28 abr 2005
Clos dimissió!

Algú sap com podem trobar aquesta plataforma? Volem deixar la nostra signatura
Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
28 abr 2005
fins quan aguantarem els barcelonin aquestes humiliacions dels esquerranosos tecnòcrates municipals de pacotilla i de merda?

eh eh?
Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
28 abr 2005
Aquesta penya (la plataforma) son uns populistes??
Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
28 abr 2005
Sota l'excusa del terme "arees verdes" s'amaga una estrategia més de recaptació del ajuntament de barcelona.

Les poques zones lliures que quedaven d'aparcaments públics al eixample i Ciutat Vella han passat a ser o bé zones blaves (la majoria) o bé zones verdes. Ambdues son ara de places pagament. Les segones no son gaire cares si qui aparqui porta el distintiu de resident de la zona, pero tots aquells que viuen lluny pero que per exemple tenen un comerç allà i han d'utilitzar el vehicle per traslladar els materials (per exemple) (segons quines coses no es poden trasportar en Metro o en Bus) dons es foten. Per altra banda les zones verdes per a residents tenen un radi super reduit amb lo qual tots aquells ciutadans que fins ara podien anar a buscar alguna plaça lliure a llocs distants de casa seva (per exemple a llocs que estan a 1/2 hora caminant).. dons ara resulta que no podran fer-ho.

Qui surt beneficiat d'aquesta nova llei? Per una banda l'ajuntament, amb els nous increments de recaptació de tarifes i multes. I per altra banda els ciutadans rics, que podran pagarse parkings privats i circular lliurement per l'eixample. Per últim també les empreses privades de parkings i els especuladors en general que toquen aquest tema.

Els perjudicats: els currantes pobres que no poden asumir un nou increment d'impostos mitjançant tarifes obligatories, els petits comerços que veuran encarits els seus costos per mantenir una activitat laboral en un barri ja de per si tant car i tots aquells qui vivint en situació precaria necessiten no obstant un vehicle per desplaçarse a determinats llocs o fer determinats transport de materials a la ciutat.

(no tots els que transporten coses disposen d'una furgoneta i no tots els que tenen una furgo poden permetres de tenir un altre company de feina que els hi canvii de lloc el vehicle cada mitja hora de les zones de càrrega i descàrrega)

per cert, fins ara hi havien arees de càrrega i descàrrega de matí pero que podies aparcar lliurement a la tarda (útil per tots aquells residents que tenen una feina de matí, treuen el seu vehicle i pleguen al migdia i el tornen a aparcar), ara totes aquestes zones les han convertit totes de matí i tarda. Aquestes places solen estar buides perque estan infrautilitzades per els vehicles que poden estacionar de mitja hora en mitja hora. Curiós eh?

Sabeu qui es el responsable de tot aquest plà? el señoret Jordi Hereu, el cabrónaç facha que tots coneixem, el tiu que fot osties i aplica gasos als qui fan acampades reivindicatives a la diagonal, el qui ordena desallotjaments forçosos i sorpresa a les 6 de la matinada del dia més fred de gener a la plaça de la revolució, el qui càrrega a osties contra la penya que viu la festa de gràcia i un llarg etcètera..

A sabadell tenen l'estil Bustos i aquí l'estil Hereu. A veure si li parem els peus a aquest home!
Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
03 mai 2005
Es poden fotre pel cul aquesta zones verdes. Portaré un superglue3 i quan hagi de pagar li fotré pegament fins a dins.

Invito a tothom a fotre tantes màquines com pugui.

Salut
Re: Una nova plataforma recull signatures contra les àrees verdes
04 mai 2005
Si el problema segons l'ajuntament és la gent que ve de fora amb cotxe doncs molt bé zona verde per els barcelonins GRATIS i de pagament per els de fora, encara que els preus per hora són excessius!!! Tb Pobre avia meva, 92 anys, que ara només podre portar-la a veure als seus bisnets quant aquests estiguin dormint, fora d`horari de pagament, o be esperen que la portare en metro(no adaptat) desde les corts sortir a hospital de san pau i 10 minuts de caminata. Per tot aixó i un gran cabreig Moltes Gràcies senyors regidors!!!
P.D.: Com és que zones abans gratuites ara no són ni verdes sino BLAVES!!
Sindicat