Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Participa a l’1 de Maig: plantem cara a les deslocalitzacions!
26 abr 2005
Les deslocalitzacions d’empreses ens afecten a tots els treballadors i treballadores dels Països Catalans de forma negativa. Per tant, hem de sortir al carrer i deixar ben clar als poders econòmics i polítics que no estem d’acord amb l’extensió d’un model de neoliberalisme salvatge que augmenta l’atur i generalitza el treball precari. Una bona ocasió per fer-ho és el Primer de Maig, el dia de la classe treballadora. Una jornada per sumar-se a les reivindicacions del sindicalisme nacional i de classe de la Intersindical-CSC amb el lema Plantem cara a les deslocalitzacions!! Per això, vine, participa i reivindica!

A Barcelona
11.30h # Ofrena floral al monument a Francesc Layret (Plaça Goya, encreuament dels carrers Sepúlveda i Muntaner) i parlaments.
12.00h # MANIFESTACIÓ Sortirà de la cèntrica Plaça de la Universitat.
14.00h # Arrossada popular a la Plaça d’Osca, de Sants animada amb música i gresca. El preu és de 10€ i és oberta als afiliats i simpatitzants. Per reservar tiquet truqueu al 93.481.36.60 o envieu un correu electrònic a intersindical ARROBA intersindical-csc.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Participa a l’1 de Maig: plantem cara a les deslocalitzacions!
29 abr 2005
a estos pardillos nadie les hace caso, ¿verdad?
Sindicato Sindicat