Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: sexualitats
L'alcalde Pontons no casarà gais perquè "són persones tarades
26 abr 2005
L'alcalde de Pontons (l'Alt Penedès), lluís Fernando Caldeteny (PP) ha assegurat, aquest dimarts, que no pensa casar dues persones del mateix sexe perquè "són persones tarades". "Entenc que han de tenir els mateixos drets, però, per a mi, un homosexual és una persona tarada que neix amb una deformació psíquica o física", ha sentenciat.
L'alcalde popular creu que el matrimoni, entre gais, "és immoral" perquè "el més normal és que les persones neixin mascles o femelles" i ha afegit que "mai he vist dos gossos mascles fent l'amor; no és natural", ha dit en declaracions a RAC 1. Caldeteny té molt clar que si una parella de gais o de lesbianes li demanen que els casi els diré "de manera rotunda que no". L'alcalde de Pontons ha explicat, també, que el PP no li ha donat "cap directriu" però ha recordat que "normalment, els criteris són comuns". "La majoria d'espanyols pensaran que no s'han de casar persones del mateix sexe", ha dit.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'alcalde Pontons no casarà gais perquè "són persones tarades
26 abr 2005
Algú m´explica com pot ser que en un poble del Penedès hi hagi un alcalde del PP? Quina mena de pacte extranyíssim hi deu haver en aquest poble??
Re: L'alcalde Pontons no casarà gais perquè "són persones tarades
26 abr 2005
Aquesta és l’adreça electrònica de l’Ajuntament de Pontons:
pontons ARROBA diba.es
Omplim i bloquegem el correu d’aquest alcalde homofobic i feixista.
Pel qui pugui fer més aquesta és la web de l’ajuntament: www.pontons.org.
i el telèfon 938 987 056, fax 938 987 000

Fora alcaldes feixistes i homofobics!!!
Fora Alcaldes Feixistes
26 abr 2005
Actuem contra aquests alcaldes!!!!!!!!!!! Portem-los devant la justicia per haver fet unes declaracions clarament feixistes i criminals: Algú sap si la Coordinadora Gay té serveis Juridics???????
Re: L'alcalde Pontons no casarà gais perquè "són persones tarades
27 abr 2005
Entitats de gais i lesbianes denunciaran l'alcalde de Pontons per injúries i calúmnies
27/04/2005 13:17

BARCELONA, 27 (EUROPA PRESS)

El portaveu del Col·lectiu Gai de Barcelona, Ferran Pereda, ha anunciat avui que les entitats que integren la Comissió Unitària 28 de Juny presentaran una denúncia per injúries i calúmnies contra l'alcalde de Pontons, Lluís Caldentey (PP), que va assegurar que no casarà parelles homosexuals perquè són persones "tarades".

En declaracions a Europa Press, Pereda ha dit que aquesta tarda hi haurà una reunió entre diferents associacions de gais i lesbianes "per veure quines mesures prenem" davant aquestes declaracions, encara que ha anunciat que "ja hem decidit presentar denúncia". A més, el col·lectiu ha demanat la dimissió de l'alcalde i una "rectificació pública".

Pereda ha qualificat de "bestialitat" les declaracions de l'alcalde popular, però ha comentat que "el mateix PP s'ha adonat de l'aberració absoluta d'aquest home quan l'ha suspès de militància".

ESCRIT AL SÃ?NDIC DE GREUGES.

Per part seva, el Síndic de Greuges ha rebut un escrit de la Coordinadora Gai-Lesbiana en el qual protesta per les declaracions de l'alcalde de Pontons i demana a aquesta institució que busqui alguna solució davant aquesta situació de "discriminatòria", segons un portaveu del Síndic.

La Coordinadora ja va demanar ahir a la direcció del PP a Catalunya "que desautoritzi els insults", a la vegada que va insistir que "expressions d'aquest tipus fomenten la discriminació cap a aquest col·lectiu de lesbianes, gais, bisexuals i transsexuals i contribueixen a la marginació de les famílies homoparentals".

Després de recordar que "la discriminació per causa d'orientació sexual està castigada en sis articles del Codi Penal", la coordinadora ha dit que està preocupada pel "desacatament que anuncien alguns alcaldes conservadors davant el projecte de llei de matrimoni civil per a parelles del mateix sexe" i ha exigit al PP que aclareixi si assumeix aquesta posició.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more