Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Recerca activista: Presentacio llibre i debat
25 abr 2005
Presentacio del llibre Recerca activista i moviments socials del col.lectiu Investigaccio. 5 de maig a les 19:30h Centre civic Sortidor
El Col.lectiu Investigacció us convida a la presentació del llibre Recerca Activista i Moviments Socials, inspirat en les reflexions generades a les Primeres Jornades Internacionals de Recerca Activista i Moviments Socials del darrer any.



· Dia i hora: 5 de maig de 2005, a les 19.30 h.

· Lloc: Centre: Cívic Sortidor

Plaça del Sortidor, 12

Metro: Poble Sec(L3)





Intervindran:



o Laia Torres (Fundació Jaume Bofill)

o Albert Colomer (Ateneu Popular de Nou Barris)

o Joan Subirats (Universitat Autònoma de Barcelona)

o Antonella Corsini (Revista Multitude -Paris-)



Membres del col.lectiu Investigacció (info ARROBA investigaccio.org)



El cartell es pot encontrar en:

http://www.moviments.net/tiki-download_file.php?fileId=143





Ressenya del llibre


No és el mateix parlar sobre moviments socials que posar a debat tot allò que envolta la seva definició. El llibre Recerca activista i moviments socials dóna arguments per a repensar la producció i difusió de coneixements des de, per a, i amb les actuals expressions del compromís social. La recopilació de textos que ofereix aquesta publicació apunta precisament a la possibilitat d'obrir nous espais de afluència de sabers i d'experiències diferents, més enllà de les restriccions que imposen els discursos acadèmics i els circuits hegemònics de circulació d'informació. El llibre ha estat inspirat en el debat generat a les Primeres Jornades Internacionals d'Investigació Activista que van tenir lloc a l'Ateneu Popular de Nou Barris (Barcelona, gener de 2004), on van trobar-s'hi més de 350 persones d'arreu del món. Amb aquest recull de reflexions, des del Col·lectiu Investigacció hem volgut transmetre públicament la necessitat i la urgència de situar en el context català el reconeixement de la recerca activista com a eina i espai de transformació social.
Mira també:
http://www.investigaccio.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Recerca activista: Presentacio llibre i debat
06 mai 2005
i....el llibre on es pot aconseguir?....
Sindicato Sindicat