Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Toda muerte en prisión es un crimen de estado
25 abr 2005
SOLIDARIDAD CON EL ABOGADO FRANCESC ARNAU!!
UNA MUERTE EN PRISIÓN ES UN CRIMEN DE ESTADO!!
SOLIDARIDAD CON EL ABOGADO FRANCESC ARNAU!!

El 17 de Junio del Jodido 2004 JOSE ANTONIO CANO VERDEJO, preso desde hacía más de 14 años murió en la prisión Modelo de Barcelona. Según el entonces director de este centre de exterminio, su cuerpo apareció colgado de una sábana en su celda. Nosotros: Grup de Suport a les Persones Preses de Ponent y la Coordinadora Contra els Abusos de Poder de Barcelona, junto con su abogado FRANCESC ARNAU i ARIAS, consideramos que Jose Antonio fue asesinado!. Y Así lo denunciamos pública y judicialmente.

A raíz de esta denuncia, el Director de la Modelo hizo una queja al Colegio de Abogados de Barcelona acusando a FRANCESC ARNAU de publicar datos confidenciales (Su nombre y el de sus secuaces). El Colegio de Abogados, en una clara actitud encubridora y cómplice del asesinato, ha abierto un expediente sancionador que pretende apartar de su tarea a este abogado. Esto sería un precedente que daría vía libre a los asesinatos en la prisión al no investigar a los verdaderos responsables, persiguiendo y reprimiendo, a la vez, a quienes defienden a estas personas presas. Y más concretamente en el caso de FRANCESC ARNAU, también supone un intento más de la campaña represiva contra él, para sacarlo de circulación.

No dejemos que nos tomen el pelo ni los abogados que nos defienden y nos enseñan a defendernos con dignidad ante su injusticia!!!

Estad pendientes de las próximas convocatorias!!!!!

COORDINADORA CONTRA els ABUSOS de PODER
25 d’Abril del 2005





UNA MORT A LA PRESÓ ÉS UN CRIM D’ESTAT!!
SOLIDARITAT AMB L’ADVOCAT FRANCESC ARNAU!!

El 17 de Juny del Fotut 2004 JOSE ANTONIO CANO VERDEJO, pres desde fèia més de 14 anys va morir a la presó Model de Barcelona. Segons l’aleshores director d’aquest centre d’extermini, el seu cos va aparèixer penjat d’un llençol a la seva cel·la. Nosaltres: Grup de Suport a les Persones Preses de Ponent i la Coordinadora Contra els Abusos de Poder de Barcelona, juntament amb el seu advocat FRANCESC ARNAU i ARIAS, considerem que el Jose Antonio va ser assassinat! I Així ho varem denunciar pública i judicialment.

Arrel d’aquesta denúncia, el Director de la Model va fer una queixa al Col·legi d’Advocats de Barcelona acusant al FRANCESC ARNAU de publicar dades confidencials (El seu nom i el dels seus sequaços). El Col·legi d’Advocats, en una clara actitud encubridora i còmplice de l’assassinat, ha obert un expedient sancionador que pretèn apartar de la seva tasca a aquest advocat. Això seria un precedent que donaria via lliure als assassinats a la presó al no investigar als veritables responsables, perseguint i reprimint a la vegada als qui defensen aquestes persones preses. I més concretament en el cas del FRANCESC ARNAU, també suposa un intent més de la campanya repressiva en contra d’ell, pel treure´l de circul·lació.

No deixem que ens fotin el pèl ni els advocats que ens defensen i ens ensenyen a defensar-nos amb dignitat davant la seva in-justicia!!!
Estigueu pendents de les properes convocatòries!!!!!

COORDINADORA CONTRA els ABUSOS de PODER
25 d’Abril del 2005.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Toda muerte en prisión es un crimen de estado
25 abr 2005
no hi som tots/es!!
aupa!!
salut!!:)
Re: Toda muerte en prisión es un crimen de estado
26 abr 2005
visca el moviment de presXs en lluita!

mort en preso, crim d' estat sempre... això no pot acabar així, perquè per desgracia aquesta mort no serà la última, enderroquem els murs del silenci!

No ens faran callar (-A-)
Re: Toda muerte en prisión es un crimen de estado
26 abr 2005
�nimo Francesc, aquí para lo que necesites. Te debemos mucho
Re: Toda muerte en prisión es un crimen de estado
26 abr 2005
Aupa Francesc!!
salut!!
Sindicat Terrassa