Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat : xarxa i llibertat
Inauguració de l'Aula GNU/Linux del GRA (Equipament Juvenil de Granollers)
25 abr 2005

Des de fa gairebé un any, es va posar en marxa un procés de migració al programari lliure des del GRA, l'Equipament Juvenil de l'Ajuntament de Granollers.

El proper Divendres 29 d'Abril de les 19 a les 00:30 hores al mateix espai (c/Corró, 49 - Granollers) es presentarà el projecte públicament inaugurant l'aula.

L'acte constarà d'una xerrada sobre el programari lliure, GNU/Linux i les raons que han portat a l'equipament a emprar aquesta alternativa. Es comentarà què s'ha estat realitzant a nivell telemàtic a l'equipament des que va iniciar-se el projecte i l'estat actual del mateix.
Per tal d'ampliar la visió dels conceptes de llibertat i copyleft hem convidat a Ignasi Labastida de les llicències Creative Commons a Catalunya i Espanya, per tal que presenti el projecte a la ciutat de Granollers.

Finalment, i per arrodonir la innauguració s'oferirà un espai on es realitzarà una Instal·lacció GNU/Linux. Aquella gent que vulgui podrà dur el seu ordinador i els ajudarem a que puguin instal·lar-se aquest sistema operatiu lliure. Aquesta activitat està enfocada dins l'activitat mensual La Nit Hacktivista i que intentarà acostar al jovent de Granollers al hacktivisme i el programari lliure, essent aquesta la primera nit que realitzem.

Resta dir que està tothom convidat a l'acte.

Per a més informació trucar o passar-se pel GRA:

Carrer Corró, 49
Granollers (Barcelona)
Tel.: 93 870 21 64 / 93 842 66 84
Fax: 93 870 52 45
gra@grajove.net
http://www.grajove.net


This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat