Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
Carmel, continua la lluita
23 abr 2005
el carmel un barri amb tradició de lluita, de participació, i ara què esta succeint en moments com aquest en el que han possat una pedra de ciment dintre del flan de pissarra que és el carmel? per on surtira la porció que no pot aguantar més dintre del flan? on estan les pancartas, i les dimisions, els mass media i on estan els implicats, on les noves infrastructures? es pot permetre que fagin i desfassin a la seva hi continuïn sense donar explicacions ni solucions ni re de re. tampoc es pot esperar re d´un govern, però sento que d´un poble si.
ens esta atacant un arxienemic el monstre del conformisme i del na fent sense participar. entre tots els monstres s´han apoderant de la nostre comunitat?. Però encara queden menbres que lluitan i actuan i no per diners si no per molts altres factors que son el motor i l´energia que es necessita.
com pot ser que per anar al metge haguem de pujar tant o que per consultar un llibre a la biblioteca estem a les mateixies.i les escoles publiques?d´aquestes tampoc nem molt servits/des. hi ha moltes reivindicacions darrere de tots i totes, darrere de totes les manifestacions que cada dissabte es continuan fent davant de la Boca Nord, just asota de la piscina que per rentar.se les mans l´ajuntament va fer fa un o dos anys,aixi el barri ja tenia un altre piscina que bona publicitat.Absurda sens dubte. aquest son tots els serveis k el nostre barri necessita? aquest últim temps els hi ha semblat que lo que el barri necessita realment son als cosos de seguretat, ens envolten hi surten de cada racó.aixi estem ven controlats i calmats, et poden parar a les quatre d la matinada x demar.te q fas, d´on vens....?es la forma k tenen d pasar l´estona al barri.tantes hores sense fer re.ens fan companyia perque tampoc s´estan organitzan alderrulls que tinguin que controlar.tot i que per aqui estan pasant tot d politicuchos i personalitats a les que els hi agrada fer el paripe.
podriem fer.lis treballar
salut

els dissabtes davant la Boca Nord( rambla del Carmel) i a més activitats que es van fent durant la setmana com cacerolades i visitas a diferents espais.
salut
k

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat