Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Aviu a 2/4 de 6 de la tarda mani-festa-acció pel català a Pça. Universitat
23 abr 2005
No podem quedar-nos de braços creuats mentes la nostra llengua nacional va quedant relegada cada dia més en un segon plà arreu dels Països Catalans!
L´ús social del català va reculant any rere any d´una manera dramàtica, si no hi posem una mica de consciència i voluntat tan els catalanoparlants com els nouvinguts i nouvingudes disposades a aprendre la nostra llengua tenim un futur no gaire esperançador.
És per això que ens hem de treure complexes i autoodis de sobre i ser conscients del moment crucial en que es troba la nostra llengua i cultura.
Hem de demostrar que som un poble al que si que li importa el seu futur com a tal, manifestar-se per la llengua no sols és legítim i gens passat de moda, com ens volen fer creure des d´alguns sectors suposadament progressistes, sinò que és necessari i és un deure que tenim com a ciutadanes d´aquest poble nostre que es diu Països Catalans.
Avui la CAL i diverses organitzacions de l´esquerra independentista fan una crida a la mobilització, perquè hem de ser nosaltres, els sectors socials i polítics dels Països Catalans més actius i més sensibilitzats amb el tema de la llengua els que hem de ser el motor necessari que porti al poble català o reemprendre la il.lusió pel català i per la llibertat perduda amb el desencís i el cofoisme dels anys de la transició.
Som un poble que va perdre la seva autoestima després de 40 anys de dictadura feixista i d´anoerrament i d´una transició a la suposada democràcia que va tenir un efecte desmobilitzador per a l´esquerra i el catalanisme polític brutal del qual encara en patim les conseqüències.

Tot això ha anat creant una sèrie de complexes i d´autoodis que són l´herència de tots aquests anys , ja és hora doncs, d´anar prenent consciència novament i deixar enrere tota aquesta merda i tornar a reclamar amb força allò que ens correspòn com a poble que som i volem ser culturalment normalitzat.

AVUI A LES 17:30 h. MANI-FESTA-ACCIÓ DESDE PLAÇA UNIVERSITAT

NO HI POTS FALTAR!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Aviu a 2/4 de 6 de la tarda mani-festa-acció pel català a Pça. Universitat
23 abr 2005
Potser cal ser valents altre cop i dir no amics meus no és això!!
Re: Aviu a 2/4 de 6 de la tarda mani-festa-acció pel català a Pça. Universitat
23 abr 2005
visca la Catalunya Antitaurina!!

Pel català!!
Re: Aviu a 2/4 de 6 de la tarda mani-festa-acció pel català a Pça. Universitat
23 abr 2005
De qualsevol cosa en diuen Mani-festa-acció!
De mani, poc, processor!
De festa tota, sobretot al concert que a la nit fà la CAL per acontentar a les JERC.
I acció? quina, qui, quan, on? desperteu! Fa anys que ningú actua en defensa de la llengua! Denuncies, les que volguis, però acció cap ni una!
Sindicat