Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
El poc valor intel·lectual de la gent que ens governa
21 abr 2005
Al matí entrem a la francofonia. A la tarda presentem llibres estrangers a la fira del llibre de Frankfurt. I demà què amb aquest govern? Tant costa ser el que som: simples catalans al món?
Jo no sé quins mèrits té la francofonia sinó ser una forma de neocolonialisme comercial que impedeix a realitats i cultures molt riques d'aixecar el cap i ser en el món. Vendre llibres catalans, bufa noi, això és massa complicat! No fem que la població catalana es passi al català això seria un crim cultural. Millor que la cultura catalana resti en l'anonimat, que sigui ben desconeguda. Així és evident que si hi ha coses bones no les coneixereu mai, perquè us les estan prohibint. De fet l'única cultura que saben oferir amb megàfon metropolità aquesta gent socialista és la Feria d'Abril! Per l'amor de Déu. I els toros on els deixen? És com si ens fessin sardanes i en facilitessin el viatge. Llavors molts protestarien pel fet de tractar-se d'una cosa que ha estat superada. Però culturalment és que la Feria d'Abril no ho ha estat també fa temps, tret de a Can Sociata, on per treure vots tot val? Amb trajecte inclòs.
Calia esperar que ens enviïn la cultura castellana a Frankfurt sota el nom de català encara que no s'ho mereixi si tots entenem com a símptoma de globalització la presència d'una llengua forània com el català a Frankfurt. I és fàcilment comprensible, la nostra burgesia és un fenomen paranormal de gent que no entèn res, per això són burgesia. El sr. Maragall sense anar més lluny tot i ser catalana la seva dona li ha parlat i escrit sempre en castellà. Per això quan aquesta senyora ha aparegut en públic, malgrat els cognoms tan nostrats, fa sempre un trist paper. Gent psicològicament tan trasbalsada no hauria ni de poder conduir, entenguem-nos. Hi ha moltes menes de malaltia però la lingüística és greu. Però vet-los a dalt de tot, mirant de determinar què han de fer els d'abaix, que és molt possible que tinguin una cultura molt superior a la seva. Més llengües, més lectures i menys diguem-ho clar ànsia de poder i mala educació socialista que està deixant a hores d'ara el títol de president de la Generalitat i la institució pel terra. Anar chez la francophonie és l'última porqueria que podíem ja consentir els catalans. La bèstia negra de l'estat modern va ser desenvolupada per França. Res més lluny del que demanem els catalans. Molt bonic país però lingüísticament massa manipulat perquè la gent normal pugui veure-hi clar. Una salutació a la gent que lluita per la llibertat d'expressió lingüística al nord del país català. No podem esperar res d'una persona com Maragall que estima tan poc la nostra terra. No defallim, no s'ho mereixen!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat