Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí
UMOT (Unitat Mòbil d'Ocupació Temporal)
21 abr 2005
El col·lectiu 'Periferiants' realitza, a través d'aquest comunicat, un primer contacte amb vosaltres per presentar-vos el projecte UMOT.
UMOT.jpg
'Periferiants' és un grup integrat per artistes, arquitectes i antropòlegs, que ofereix a través d’aquesta iniciativa un servei de difusió obert a tota la comunitat (associacions, col·lectius, individus, etc.) per a potenciar la comunicació i la interacció social en l’espai públic. El projecte que aquí es presenta pretén desenvolupar-se a diverses ciutats a través de la UMOT (Unitat Mòbil d'Ocupació Temporal).

En el seu inici oferim aquest servei a la ciutat de Manresa i al poble de Calaf amb motiu de la convocatòria IDENSITAT–Art Públic (www.idensitat.org) que hi tindrà lloc entre els mesos de juny i octubre del 2005.

¿Que és UMOT?

UMOT és un vehicle equipat amb una àmplia gamma de prestacions (equip de so, tendals, cadires, projector multimèdia, etc.) i capacitat per a realitzar l'acció, difusió o esdeveniment que es desitgi (fires, debats, picnic, projeccions de vídeos, concerts, etc.) El caràcter itinerant i autònom de la UMOT li permet accedir, adaptar-se i ocupar diferents territoris urbans i periurbans com aparcaments, carrers, parcs, solars buits, etc.

La imatge adjunta dona una idea general del projecte.


Si esteu interessats en participar-hi envieu, abans del pròxim dia 28 d'Abril, els vostres suggeriments a periferiants (at) hotmail.com, així com les respostes a les següents preguntes:

1. Quina/es activitats us agradaria realitzar a través de la UMOT?

2. Quina/es ubicacions us semblarien més adequades per a la vostra proposta?


Moltes gràcies ... ¡Contem amb la vostra participació!


periferiants

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat