Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
RATZINGER-Z (planeador abajo!!!)
20 abr 2005
Una conyeta sobre el Ratzinger
Ratzinger Z.jpg
Salut. Sembla que als ateus no ens hagi d'importar quin cony de papa trien... però de manera agregada, l'elecció d'un determinat perfil de papa pot fer pujar o baixar els índex de SIDA per l'autoritat moral que països sencers posen en el cap de l'esglèsia catòlica.
I sembla ser que han optat per l'opció més xunga de totes. Doncs mentre no la palma, nem fent conya. Us passo un dibu meu amb la conyeta més sentida air per la tarda. Salut.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: RATZINGER-Z (planeador abajo!!!)
20 abr 2005
Aquest es en realitat un comunista llibertari disfressat d'ortodox, encara que ni ell mateix ho hagi encara descobert.

Dic que si va desertar com diuen dels hitlerians, tambè pot desetar dels catòlics i de la religió en general, fent-se comunista llibertari dedicat a desmantellar amb la seva tremenda força bruta, aquest tinglado que dien ex-clésia.
Re: RATZINGER-Z (planeador abajo!!!)
20 abr 2005
quina farsa, ha sortit qui ja estava manant a l'ombra movent la titella wojtyla

mala hierba nunca muere diuen, el que és clar és que quan en surt un n'entra un altre
Re: RATZINGER-Z (planeador abajo!!!)
20 abr 2005
Pobreta ex-clèsia: "ella" que té el Magisteri Unic de la Veritat del Mòn l'ùnic que fa es defenssarse: es per això que es disfressa de feixista, perque no la destorbin amb els relativismes revolucionaris.
Re: RATchdingue?
20 abr 2005
I jo que em pensava que el rachdingue era una discoteca trancera de palafolls que va decorar l'idiota de'n Dalí!
Joseph Ratzinger en sus tiempos mozos
20 abr 2005
Modificat: 10:56:10
ratzinger01.jpg
goebbels_i_catolics.jpg
El passat diumenge vaig sentir el comentari de què potser escollirien com a Papa a un "negre".
Jo vaig respondre que, si així succeïa, a mode d'aposta prometia convertir-me al catolicisme.

Doncs bé, sense demanar jo contrapartides a canvi, se'm corroboren les meves impressions sobre aquest règim monàrquic i religiós, i ilustro el fet amb dues fotos: el jove Joseph Ratzinger vestint uniforme de l'exèrcit alemany (eren aquells temps en què militava a les joventuts hitlerianes, i ajudava a netejar Europa), i els seus companys de fe saludant amb Goebbels les victòries del III Reich.
Re: RATZINGER-Z (planeador abajo!!!)
20 abr 2005
Aquesta foto es un trucatje: donç com tot el mòn sap i ho acaba de confirmar el senyor Annan que dirigeix la ONU, l'esglèsia defensa els treballadors, la concòrdia, els pobres i la pau, a mès de ser la primera organització mundial que ha lluitat per la llibertat i per la democràcia al mòn i pels drets ciutadans, com totes les altres religions, les cuals al llarg de la Història han aconseguit fer d'un mòn que feia fàstic el paradís perdut, gràcies al seu MAGISTERI UNIC, UNIVERSAL I AUTOCOMPATIBLE.

Per tant, aquesta foro es un trucatje: els senyors de la dreta NO ANAVEN A MISSA i els senyors de l'esquerra no aixecan la mà, sino que beneïxen els fidels per donar-los la llum que a ells els hi dona deu directament.

Els autors d'aquesta foro sou uns dictadors del relativisme, la qual cosa demostra que les esglèsies i la seva autoritat divina és la única cosa que pot salvar la Humanitat de la vostra amenaça.
Sindicato Sindicat