Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
19 abr 2005
La veritable història sobre l'inici de l'idil·li entre l'Iñaki i la Cristina
Ahir alguns nostàlgics d’èpoques pretèrites es van concentrar per cridar contra la ministra espanyola de Cultura, Carmen Calvo, en l’acte d’inauguració oficial de la rehabilitació de la casa en què va viure Cervantes, a Valladolid. No cal prestar més atenció a quatre energúmens que bramen pel retorn als seus propietaris d’uns documents espoliats amb finalitats repressives per un règim feixista. A qui sí que hem de fer més cas (entre d’altres coses, perquè els mantenim entre tots) és a l’Iñaki i la Cristina, que també van assistir a l’acte. Suposo que deu ser cosa que no estic gaire al cas de les revistes del cor, però em va sorprendre veure que la Cristina torna a estar en estat. La veritat és que ja he perdut el compte: és el tercer?, el quart?

I bé, aprofitant l’avinentesa de la bonanova —abans de res, felicitats, altesa—, potser podem aprofitar per explicar com va començar la relació entre els ducs de Palma. Temps era temps, no fa pas tant, que la Cristina va conèixer un jugador d’handbol, alt i fort, i se li va antojar que aquell home havia de ser seu. Per entremig, però, hi havia una altra noia, la fiancée de l’Iñaki. Ara, per a una noia de sang blava això no és, en absolut, impediment: una colla de men in black —ja n’hem parlat, d’aquesta espècie, alguna altra vegada— es presenten a casa de la fiancée per intimidar-la, alhora que li roben totes les fotos de l’Iñaki. I a partir d’aquí, via lliure per a la infanta. ¿Oi que és fàcil lligar per a la gent de sang blava?
Mira també:
http://www.vacomva.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
19 abr 2005
jo l'havia sentit però algo diferent, l'amistat comuna era el porter rollán de waterpolo (del club natació barcelona?). el xou de le sintimidacions era quan ja li havia tirat la canya, i eren en el sentit ja s'ha acabat i no t'hi tornis a acostar

com sempre passa amb aquestes coses, no recordes mai la (pseudo)font

i si està prenyada deu anar pel cinquè...el ratzinger deu estar content. jo ho acabava amb una "zarzuela a la fumata"
Re: Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
20 abr 2005
altesa?? sang blava??

quin patètic monarquic llepabourbons que estàs fet
Re: Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
20 abr 2005
Borbones a los leones!!!el quinto ya???aggggggggggg!!!q rabia!!!
Re: Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
20 abr 2005
pruna, maca, tu saps què és la ironia o no et follen prou bé?
Re: Rumors reials (I): com lliga la gent de sang blava?
20 abr 2005
Lo del Rollán era vox populi. Mentres ja sortia amb l'Iñaki, es va pentinat el porter de waterpolo (i a saber quants més: que si esgrima, llançament de martell, els mateixos men in black, els specials...). No va parar.

El que realment em treu el son és: com podrà viure aquesta parella amb 5 fills en un pis de 30 metres quadrats?
Sindicat