Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat
Donar suport al Espai Obert en el seu nou lokal
19 abr 2005
Ho vaig demanar com informació i crec que és important que tingui difusió. En el Espai Obert la gent hem pogut tenir lloc per a compartir de les formes més variades. Donem-los ara el nostre suport ja que ho necessiten.
Com molts sabreu, el proper diumenge 17 d'abril haurem de deixar el local de l'Espai Obert. Tot i així, els ànims es mantenen i properament es decidirà si es veu viable llogar un nou local. Per a que això esdevingui realitat cal poder afrontar les despeses desorbitades que comporta actualment llogar: és a dir, ens cal estar segurs que tindrem prous diners per tirar endavant el nou projecte.

És per això que fem novament una crida per demanar la vostra col·laboració i suport per a que sigui possible obrir un nou Espai Obert. Algunes maneres de col·laborar són:

- Fer-se soci!! Són poquets diners per cada soci (5 o 10 euros), però per l'Espai Obert significa poder comptar amb ingressos segurs cada mes. Sota aquest mail trobareu una butlleta amb les dades necessàries. Només cal omplir-la i imprimir-la. De moment ens la podeu fer arribar al c/Joaquim Costa, 34.

- Incorporar-se com a col·lectiu. Per al nou local com més col·lectius
siguem, millor. Si el teu col·lectiu no té local o vol canviar de seu, segur que el nou Espai Obert és una bona opció.

- Col·laborar amb material: Si finalment es lloga un nou Espai Obert caldrà fer reformes i obres. Una manera de col·laborar és anar pensant com aconseguir material (pladur, pintura, eines etc.): com més reduït sigui el pressupost de les obres, més viable es veurà fer-les.

Per a qualsevol cosa us podeu posar en contacte amb nosaltres escribint a espaiobert ARROBA moviments.net o bé trucant al 934430469

Moltes gràcies,
Ens trobem al nou Espai.BUTLLETA SOCIS
------------------

DADES PERSONALS
Nom _________________ Cognoms _______________
Adreça _________________ Nº ______ CP ________ Població ___________________
Telèfon ________________ Correu electrònic________________

APORTACIÓ ECONÒMICA
Quota de contribució mensual serà de:
- 5 €
- 10€
- Altres quantitats ________ €.

DOMICILIACIÓ BANCÀRIA
Atenguin a càrrec del meu compte els rebuts a nom de l'Associació BCN
Paral·lel (Espai Obert)

Entitat Oficina DC Número de compte corrent
_ _ _ _ - _ _ _ _ - _ _ - _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Titular _____________
Banc/Caixa __________ Data___
Signatura (imprescindible)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Donar suport al Espai Obert en el seu nou lokal
19 abr 2005
Algu sap quines han sigut les raons per les cuals l ´Espai Obert a tingut que canviar de local? No fa gaire vaig llexir a una publicacio de ciutat vella que l´ajuntasment estaba extorcionant al propietari del local de l´Espai Obert per que aquest no renoves el contracte de lloguer.

Algu sap si finalment l´ajuntament s´ha sortit amb la seva i per aixo han de canviar de local?
Si ha de ser Ober, cal que no tingui propietari
20 abr 2005
Amics, penso que es un contrasentit plegar-s'hi a les exigències del capital llogant un local, cal trovar una solució diferent com ocupar temporalment diferents espais públics. Si ha d'eeser un espai obert, cal que no tingui propietari ni llogater.
Re: Donar suport al Espai Obert en el seu nou lokal
27 abr 2005
La possibilitat de tenir un espai llogat dóna una certa garantia de continuïtat a moltes associacions de Barcelona i a moltes lluites. Crec que no és incompatible recolzar l'ocupació i, a l'ensems, donar suport a l'Espai Obert en el seu projecte.
Sindicat