Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
16 abr 2005
Qui està al darrere d'aquest gent?
estel blanc
BUTLLETÃ? INFORMATIU d'ESTAT CATALÃ
2a època - N° 2 - Barcelona, 20 de maig de 1998.


EDITORIAL

El dia 14 de maig de 1948, Israel es proclamà independent prenent el nom d'Estat d'Israel.
L'endemà mateix, els països de la Lliga Ãrab, l'envaïren però foren desfets. Era la primera guerra.
Responent a les amenaces d'Egipte, s'inicià una guerra que durà tres dies (del 29 d'octubre al 1 de novembre de 1956). Les columnes blindades israelianes, comandades per Moshe Dayan, derrotaren l'exèrcit d'Egipte i ocuparen la península del Sinaí. Fou la segona guerra.
La tercera guerra, dita també la dels sis dies ; l'aviació israelita destruí totalment les forces aèries des països àrabs, i l'exercit de terra fou igualment anihilat pels israelians.
El dia 6 d'octubre de 1973, esclatà la quarta guerra, dita també del Yom Kippur. Va ésser iniciada per Egipte i Síria amb el suport de la Lliga Ãrab, atacant respectivament la banda oriental del canal de Suez i els alts del Golan. Israel però, el dia 10 recuperà la iniciativa, i el dia 15 travessà el canal i pogué prendre importants posicions. L'ofensiva d'Israel es paralitzà acceptant una resolució de l'O.N.U. del dia 22 d'octubre, decretant un alto al foc.

Hem volgut aprofitar aquest 50è aniversari de la independència d'Israel, en primer lloc per enviar al poble jueu la nostra felicitació per haver assolit els seus objectius i per reiterar-li la nostra simpatia, que sempre ha tingut dels catalans ; i en segon lloc perquè ens serveixi d'experiència a tots nosaltres.
Creiem que resta sobradament demostrat que no es suficient lluitar i obtenir la independència, cal tenir també preparada la força suficient per garantir-la.
De que els hauria servit els jueus la creació del seu propis Estat, si uns dies més tard haguessin quedat sotmesos pels àrabs ?
Prenguem doncs constància del que acabem d'exposar i actuem conseqüentment.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
16 abr 2005
Un altre cop Estat català és retrata i demostra el que és. És trist que aquesta purria es continuï aprofitantt del nom d'una antiga organització que evidenment no te res a veure amb l'actual.

Això ens hauría de servir a tots (però especialment al conjunt de l'esquerra independentista) per reforçar la idea que no es pot treballar amb tothom i que no "tots els enemics dels nostres enemics son els nostres amics".

La poca gent que forma part o simpatitza d'aquesta organització (o d'altres moviments com el 33, catalunya catalana, pxc, etc.)hauría de rebre el mateix tracte que els demès feixistes o ultradretants, ser catalans no els hi hauría de servir per estalviarse una bona pallíssa, ans el contràri.

Però que estiguin tranquils que tindràn un lloc al costat de la resta d'enemics del poble, un confortable i càlid lloc a 2 metres sota terra.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Quina mena de gentola ès aquesta ?
Qui els paga?
Ès l'Antiterrorista el seu President?
Estela blanca o estela de David?
¡Fora nazi-sionistes d'Indymedia !
no parleu del que no sabeu
17 abr 2005
Veig que os penseu que sabeu molt del moviment independentista,però no teniu ni puta ideia.Estat Català d´avui en dia no és "nazi",es declara independentista i marxista.I el pòtul d´aquí dalt fes el favor de no comparar el PxC amb gent 33,cuida´t més dels quillos espanyols,que os interessa més cascar gent independentista que no als nazis espanyols,colla de cagats.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Tu que saps del que se jo del moviment independentista? saps on milito? saps amb qui simpatitzo? saps qui sóc? no oi? donsc a callar que així no la cagues.

Molt bé, segons tu Estat català es declara marxista. Donsc jo pel poquet que en sé, veig molt contradictòri donar suport a l'extermini i l'ocupació d'un estat repressor sobre un poble oprimit desde la pràxis revolucionària del marxisme.

El pòtul dec ser jo...: La gent de pxc i la gent del 33 té més coses en comú que el conjunt de l'EI amb la gent del 33, això està clar. Jo sóc independentista i roig i per tant ja em cuido dels feixistes de tots colors (DE TOTS), evidentment la meva prioritat no és "cascar gent independentista" com tu dius, però un nazi és un nazi i sense voler ferme pesat repeteixo on és el seu lloc: 2 metres sota terra.

salut i a per ells.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Estat català feixistes? Evidentment que no! Algu té interès en barallar independentistes! Jo no penso caure en el seu parany!
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Durant la Républica,ja tenien práctikes feixistes,com per exemple la desfilada militar del escamots a la Avinguda de la Exposició ke inclós vá esgarrifar a Companys.I si no m ´ékivoco el Dencás es va refugiar a la Italia feixista aón el Duce el vá protegir.Per no citar als germans Badia.Salut.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Visca ESTAT CATALÀ REPUBLICA ARA O MAI!! ESTAT CATALA AUTENTIC!! PER L'INDEPENDENCIA I LA SOBIRANIA NACIONAL!! ESTAT DEMOCRATIC SOCIAL DEL BENESTAR JA!!!!

Per damunt dels nostres caps, alçarem una senyera què ens farà més triomfants!!!
lluitar fins a guanyar!!
17 abr 2005
porto bastants anys al voltant de l´EI,i sé el que em dic.L´escrit primer està datat en el 98,quan EC es declarava únicament patriòtica,no cal criminalitzar una organització que avui en dia està totalment renovada,o sigui que els draps bruts es renten a casa.jo tinc molt clar que l´enemic al que m´haig d´enfrontar és l´Estat Espanyol i els seus colons.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
"l´Estat Espanyol i els seus colons"
Aquesta és una afirmació paranòicament nazi.
Estat Català, simples idiotes
17 abr 2005
Visca la Religió catalana, de l'Església Catalunyaaaaaaaaaa....
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
17 abr 2005
Comunistes de merda tothom sap que us finança Espanya. Catalunya Catalana. Espanyols a Espanya i Comunistes a Cuba. No teniu collons ho sap tothom Odien els jueus i diuen nazis als altres, comunistes tarats pagats per Espanya per desprestigiar l'independentisme català. Visca els germans Badia i Dencàs, l'Estat Català d'ara fa pena i és una vergonya Catalunya necessita més nacionalisme i menys criminals comunistes.
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
18 abr 2005
els estats espanyol i francès i els seus colons és la descripció més acurada i fidel a la realitat que es pot fer del Països Catalans
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
18 abr 2005
RNC 33, et delates tu mateix amb la merda que surt de la teva boca (en aquest cas dels teus dits).

El que sap tothom és que vosaltres a part de ser 4 gats sou uns cagats i uns mitgesmerdes. Tan de bó arrivi el dia en que acavem amb vosaltres i la lacra política que representeu.

A mi no em finança ningú i menys l'estat terrorista espanyol. I no odio els jueus, odio al semitisme en el nom del qual s'està duent a terme un genocidi de grans proporcions. Aquuests (l'estat israleià) és l'autèntic criminal.

Si vols nacionalisme, ranci i de dretes te'n vas a euskal herria i entres a militar al PNV a veure si ens deixeu en pau d'una vegada.

Catalunys lliure i socialista.

Comunistes a on fagi falta (ara mateix a tot arreu,també als Països Catalans)

Nazis (espanyols, catalans i ucrainesos) 2 metres sota terra. (per tu també hi haurà lloc).
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
19 abr 2005
Per fi Catalunya s'ha afartat de vosaltres, sectaris comunistes. L'independentisme unitari, nacionalista sense complexos esquerranosos i marxistes s'ha posat dempeus. Per fi algu plantarà cara a Espanya i no es farà pipi als pantalons com vosaltres. Us fem una por eh?
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
22 abr 2005
ens feu una por..... si si,....


jajajajaja
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
26 abr 2005
eLS CANVIS SEMPRE I QUAN SE SAPIGUEN PRSERVAR ELS IDEALS SON BONS. eS BO QUE UNA ORGANITZACIO COM Estat CAtala SI VOL CREIXER EXPULSI A AQUESTA PATULEIA FILONAZI.
sOBRE EL TEMA D' UNA cATALUNYA LLIURE:SEmpre. Aquest es l' ideal. Socialista: Que voleu una Catalunya amb la Kale Borroka. Aqui som catalans i no bascos. I si mireu a l' Historia moviments tipu batasunu sempre han fracassat. I el p[itjor que es pot fer es inventar-se l' Historia. A la merda sectors com la PUA perque aquesta xusma quan son eleccions a Catalunya son tan independentistes que voten a Iniciativa o Izquierda Unida. Aqui hi ha el seu independentisme. Visca Catalunya Lliure!!!
Re: Estat Català: la connexió nazi-sionista...?
26 abr 2005
Terrorista el de arriba. Seguro que es uno de esos que apoya el pacto Pérez-Rovira-Ternera para que maten españoles.
Sindicat