Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : pobles i cultures vs poder i estats
Dissabte 23 concert a Aldaia pel 25 d'Abril (correcció de grups i lloc)
16 abr 2005
.
1_cercavila.jpg
DISSABTE 23 D’ABRIL, CONCERT A ALDAIA PEL 25 D’ABRIL


El 2007 es compleixen 300 anys des que Felip V va derogar els Furs, tot just després la desfeta d’Almansa. Han passat ja 298 anys i el poble valencià encara no ha despertat després d’aquella derrota que ha dut fins als nostres dies una radicalització creixent d’espanyolisme, regionalisme i, més recentment, blaverisme. Això ens ha conduït a convertir-nos, malauradament per moltes, en un poble sense consciència ni unitat nacional, i, cada cop més, les nostres senyes d’identitat romanen més oblidades i marginades que mai. D’ací a dos anys, el panorama polític valencià pot donar un canvi d’estratègia si es fan efectives algunes de les mesures que molts sectors ja estan treballant en allò que han anomenat “Horitzó 2007�. S’ha parlat d’un nou Estatut, de fronts conjunts per acabar amb la majoria absoluta de la que ara mateix gaudeixen els feixistes espanyols, d’una nova orientació de les polítiques d’oposició..., però el ben cert és que aquest horitzó queda molt lluny d’allò que nosaltres considerem lluita.

Des de l’Assemblea de Joves L’Aixada, pensem que per a aturar aquests 298 anys d’ocupació espanyola l’únic horitzó que serveix com a objectiu és el de la independència i el socialisme. Només així s’acabarà amb les ànsies dominants d’aquells que ens oprimeixen, alhora que es trencarà amb un sistema imposat que ens esclavitza com a pobles i com a persones.

Per aquest motiu, L’Aixada celebrarà enguany un esdeveniment amb motiu del 25 d’abril amb la pretensió d’apropar al nostre radi d’acció (la comarca de l’Horta Sud) la lluita política per la dignitat i la resistència dins d’aquest marc actual tan difícil i dolent. En aquest cas, Aldaia ha estat la ciutat triada per la celebració d’un concert amb la participació de tres bandes d’arreu del País Valencià. L’acte, que serà gratuït, parteix amb moltes rèmores i adversitats. Malgrat tot, s’ha fet el possible per tirar endavant la proposta i finalment podrem gaudir amb una jornada reivindicativa a la qual està convidat tothom.

La lluita és l’únic camí!


GRUPS

PRISONERS OF WAR: Grup de Sagunt que acaba de publicar el seu primer disc "Ciutat vella". Practiquen un estil anomenat street-punk, amb lletres contundents i desenfadades a favor de la construcció d'un món més just i equilibrat. Ja han demostrat la seua vàlua a l'últim any actuant en esdeveniments importants com les Falles Alternatives de València 2005. Són un grup molt jove que han esdevingut l’aposta més ferma dins l’àmbit de la música punk-Oi.

VOLTOR: És el grup més representatiu d'Aldaia quant als grups de música que s'expressen en valencià. Voltor i el seu potent hardcore ja són ben coneguts a la nostra ciutat i arreu de la nostra comarca. Amb ells, es pretén fer veure que a Aldaia també comptem amb propostes musicals que empren la nostra llengua per fer-nos arribar els seus missatges. Serà el grup que arrime a l'escenari la gent d'Aldaia i una nova ocasió per a què el públic vingut d'altres comarques puga conèixer la qualitat musical del grup.

LA GOSSA SORDA: Els de Pego han aconseguit arrasar amb els seus concerts festius i alhora compromesos. Amb el particular so de la dolçaina i unes lletres directes, la banda valenciana serà protagonista al concert d’Aldaia. L’ska-hardcore de la Marina arribarà a la nostra ciutat en el moment en què la banda ultima les preparacions del nou disc.

298 anys d’ocupació espanyola. Ja n’hi ha prou!


<< Prenem la iniciativa per un "25 d'Abril" popular i combatiu, ni reformes ni estatuts, l'únic horitzó : Independència i Socialisme !!! >>


23 d’abril de 2005
Plaça d’Europa (Aldaia)
23:00 hores
Organitza l’Assemblea de Joves de L’Aixada, col·labora Endavant-Osan-Horta Sud. Dóna suport el periòdic L’Accent.
Entrada gratuïta

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat