Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Divendres 22 d'abril presentació de barrisants.org a Can Vies
15 abr 2005
A continuació us adjuntem l'octaveta de presentació del nou portal de notícies del barri de Sants barrisants.org i us convidem a l'acte que presentarà el nou diari electrònic el proper divendres 22 d'abril a les 8 del vespre a la capella del CSA Can Vies.

 

 

Cada cop més internet s'està convertint en una eina des de la qual es pot fer front a la dictadura del pensament únic a la que ens aboquen els massmèdia.

A Sants, però, enteníem que existia un buit informatiu a la xarxa on fer ressò de tot allò que passa al nostre barri, per això hem decidit tirar endavant el projecte d'un portal de notícies a nivell de barri a l'abast de tothom. Amb aquesta iniciativa pretenem donar veu als moviments socials de base i esdevenir una eina al seu servei.

La difusió d'actes, notícies, campanyes... que generen els col•lectius de Sants i que poden interessar a tot el veïnat és una altra de les prioritats del portal. www.barrisants.org es constitueix per una assemblea oberta que té un funcionament autònom i que treballa de manera horitzontal. D'altra banda, també pretenem hostatjar les pàgines web de tots els col•lectius del nostre entorn que ho desitgin iajudar-los si és necessari.

Convidem a totes les veïnes i Veïns de Sants a participar del nou projecte, i a fer-lo seu enviant notícies, participant en els debats, enriquint el calendari o directament participant en les assemblees del col•lectiu.

Us instem a participar en l'acte de presentació del portal que tindrà lloc el proper divendres 22 d'abril a les vuit del vespre a la capella del CSA can Vies i a visitar la pàgina.
Mira també:
http://www.barrisants.org
http://www.sants-antifa.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat