Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Arctic Sunrise (Greenpeace) atracado en el Port de BCN
14 abr 2005
Hoy 14 de abril a las 9:30 ha atracado en el Port de Barcelona el buque Arctic Sunrise de Greenpeace
El Arctic Sunrise está de "tournée" por España con la campaña contra los petroleros monocasco. Esta mañana llegó a Barcelona. En la página web de greenpeace http://www.greenpeace.org no hay referencia al respecto. ¿Habrá jornada de puertas abiertas como en Huelva?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arctic Sunrise (Greenpeace) atracado en el Port de BCN
14 abr 2005
Greenpeace=bisnes que te cagas.

No me fío. Llevan 25 años diciendo que ya no hay selva (si por sus cálculos fuera, ya no quedaría ni un árbol). Las típicas ONG's que buscan interferir antidemocrática en la vida política y mediática de un país....sobre todo cuando escora hacia la izquierda.

No piquemos.
para los q critican sin conocer d q va el tena
14 abr 2005
Volem convidar-vos a un acte col·lectiu de signatura del Manifest per una Nova Cultura de l’Energia a Catalunya al vaixell de Greenpeace, l’Arctic Sunrise, que serà al Moll de la Fusta, el diumenge 17 d’abril a dos quarts d’onze (10:30) del matí.

Aquests mesos, el Govern de la Generalitat està elaborant, com s’explicita en l’Acord del Tinell, el Pla de l’Energia de Catalunya 2005-2015 (PEC). Com molts de vosaltres ja sabeu, L’Acord del Tinell reflecteix una voluntat de transició cap a una nova cultura de l’energia, que ha d’incorporar com un dels seus principals eixos la dimensió ambiental de l’obtenció, la distribució, l’ús i el malbaratament d’aquest bé.

Aquesta oportunitat única va portar a Greenpeace, Ecologistes en Acció de Catalunya i EUROSOLAR a elaborar el Manifest per una Nova Cultura de l’Energia a Catalunya, que trobareu adjunt i que vam presentar durant unes jornades el dia 12 de març, abans que el Govern donés a conèixer internament i externa el seu primer esborrany de Pla Estratègic del PEC.

Malauradament, l’esborrany actual del PEC és absolutament decebedor i no només no suposa cap avenç efectiu devers l’esperit del Pacte del Tinell, sinó que pot ser l’excusa per mantenir el status quo durant deu anys més de manera que, en acabar aquest termini, es tornin a desestimar les opcions de gestió de la demanda energètica, l’estalvi i l’eficiència, i l’explotació a gran escala de les energies renovables. Tot plegat, el govern tripartit sembla decantar-se cap a mantenir la dependència actual de Catalunya envers l’energia nuclear i els combustibles fòssils.

Per tot això, volem convidar-vos a signar el Manifest per una Nova Cultura de l’Energia a Catalunya i a implicar-vos en un procés de participació en la definició de les polítiques energètiques del nostre país.

Volem que aquesta signatura sigui en primer pas en el camí cap a un nou model energètic. En els propers dies ens posarem en contacte telefònic amb vosaltres per, si esteu d’acord, concretar la vostra participació i canviar impressions sobre l’estat actual de la problemàtica de l’energia.
Re: Arctic Sunrise (Greenpeace) atracado en el Port de BCN
15 abr 2005
hala a fitrmar el tratadillo y quedarse con la conciencia tranquila, no necesitamos mas papeles, lo que necesitamos es que se haga algo efectivo.
Re: Arctic Sunrise (Greenpeace) atracado en el Port de BCN
15 abr 2005
Perque ja que estan no es donen una volteta des del Besòs al Delta del Llobregat i veuen el panorama de les destrosses reals i qüotidianes del patrimoni i el territori.

On estaveu quan fa uns mesos es va desviar un riu per la puta cara?
Re: Arctic Sunrise (Greenpeace) atracado en el Port de BCN
22 abr 2005
Sábado, 23 de abril de 2005, en el Arctic Sunrise, en Barcelona, hay jornada de puertas abiertas. Domingo, 24 de abril de 2005, en el Arctic Sunrise, en Tarragona, hay jornada de puertas abiertas. Nadie es perfecto, sin embargo creo que Greenpeace esté haciendo un buen trabajo. Y me imagino que los críticos siempre son bienvenidos si se pasan a dejar sus sugerencias sobre como mejorar la manera de actuar. Saludos.
Sindicat Terrassa