Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
La CPF i la Barraqueta acullen els immigrants en vaga de fam
12 abr 2005
La CPF i la Barraqueta acullen des del vespre d'aquest dilluns 11 d'abril una quarantena d'immigrants que des de fa 10 dies han iniciat tancades en diversos locals de l'àrea metropolitana de Barcelona i una vaga de fam indefinida "fins que el govern no canvii l'actual procés de regularització", segons membres d'aquestes dues entitats.
Mira també:
http://www.transversalweb.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La CPF i la Barraqueta acullen els immigrants en vaga de fam
12 abr 2005
Ni sóc de Gràcia ni milito a cap organització independentista. Tanmateix, espero que això faci callar a tota aquell grupuscle de gent que menysprea la lluita que porta a terme l'esquerra independentista, tot qualificant-la d'etnicista o de (en el millor dels casos) no estar gens preocupada pel tema de la immigració.

Un 10 per a la CPF, la Barraqueta, l'Espai Obert, Can Vies i tots aquells locals que han cedit el seu espai solidariament a la vaga de fam per una regularització sense condicions.

Endavant amb la lluita per la regularització de les migrants!

Papers per a tothom!...o millor encara...per a ningú!
Re: La CPF i la Barraqueta acullen els immigrants en vaga de fam
12 abr 2005
I tant !!! Un 10 ben gròs !!! Per la CPF, La Barraqueta, la CGT de Terrassa, la Casa de la Solidaritat de Barcelona, el PSUC-viu... i tota la gent que aquests díes está al costat dels inmigrants en una lluita que ES TAMBÉ NOSTRA!!!.
ELS PROLETARIS NO TENIM FRONTERES !!! PAPERS PER A TOTHOM...O MILLOR,PER A NINGU, CAP PERSONA ES ILEGAL !!!
Sindicato Sindicat