Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Alerta!! Democràcia Nacional a Tarragona
11 abr 2005
SÃ?BADO 16 ABRIL.TARRAGONA
PRESENTACIÃN PÃBLICA DE DN EN TARRAGONA.
En estos momentos se esta gestando la una nueva agrupación de DN en Cataluña, se trata de la agrupación de Tarragona que en breve iniciará su andadura. La presentación pública de la misma será el próximo Sábado 16 de Abril, En ella intervendrá el Presidente del partido, Manuel Canduela y el responsable de la misma Raúl Asensio.
En este periodo de expansión del partido esperamos anunciar en breve la creación de dos nuevas agrupaciones de DN, en Huelva y León que están siendo ultimadas por nuestro responsable de Organización, el vicepresidente �lvaro Peñas.


Interesados en contactar con la nueva agrupación escribid a: secretaria ARROBA democracianacional.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Alerta!! Democràcia Nacional a Tarragona
11 abr 2005
Si és certa la cosa, haurem de fer alguna cosa (a veure si sabem el lloc)

La mani de Salou va anar bé... a excepció dels capquadrats del PCPC, que sense montar la història, van acaparar la capçalera, deixant de banda els nanos que ho havien organitzat, i van fer anar massa l'sprai (viva Stalin, viva Korea del Norte... coses així), embrutant el suficient perquè la premsa carca de Tarragona se'n hagi fet resó i hagi deslluït la notícia principal: una bona mani antifeixista.

salut!
Re: Alerta!! Democràcia Nacional a Tarragona
11 abr 2005
Cal donar publicitat aquesta penya (igual que a foros babels, CCC, ...) o potser seria més interessant tenir-los en compte a l'hora d'analitzar les coses on toca i passar de donar ales aquesta penya.
Re: Alerta!! Democràcia Nacional a Tarragona
11 abr 2005
No podem permetre k takin d merda el camp de tarragona! La llei d partits contra els nazis akests!
VISCA L'ANTIFEIXISME INTERNACIONAL!
Compnays
12 abr 2005
Eh companys de tarragona, si es munteu alguna mani aviseu a la gent de la comarca veina que donarem un cop de má, en aquestes coses es necessaria la unitat: Endavant, Maulets, CGT, CNT, Sindicats d'estudiants, AE, CEPC, AEP, ¡que no hi falti ningú! (sense renunciar ningú al que creu ell) Salut i Revolta!
Re: Alerta!! Democràcia Nacional a Tarragona
13 abr 2005
només val la pena anomenarlos si s'ha de fer algo al respecte, ¿muntem una mani antifa? que vegi que no els i volem! sempre fem d'espectadors amb aquests asumptes, la mobilització ha de començar ja: akesta txusma agredeixen immigrants, punkis i tot el que no els agrada, jo estic amb el del Baix gaia
Sindicat