Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: sexualitats
L'adopció per part de parelles homosexuals a debat (xerrada)
10 abr 2005
Em sap greu que la vegada anterior dues persones van veure l'anunci i no van veure la notícia de la suspensió, i van anar inútilment al lloc
Dimecres 13 d'abril, a les 19'30 h

Xerrada - col·loqui:

"L'ADOPCIÓ PER PART DE PARELLES HOMOSEXUALS, A DEBAT"

Hi intervindran:
Marga Pérez, psicòloga,
Muriel Villanueva, noia educada per una parella lesbiana,
Joan Lacruz, noi cristià que viu la seva orientació sexual gay en parella

Objectiu: Oferir testimonis directes que permetin abordar la problemàtica que pot presentar aquesta mena d'adopcions i oferir-nos criteris que ens ajudin a reflexionar sobre aquest fet i a tenir una opinió pròpia quan la societat decideixi regular-ho.

Lloc: Barcelona - Sala abat Escarré del CIEMEN - Rocafort 242 bis (cantonada París - baixada rampa) - Metro L5 (blava) estació Entença-Rocafort

Organitza: Església Plural
____________________________________

En aquest acte no es tracta de debatre si les parelles de gays i lesbianes tenen dret a adoptar fills o filles, perquè considerem que d'aquest tema se n'ha parlat a bastament. L'objectiu és reflexionar sobre el fet d'aquest tipus d'adopció des de la perspectiva dels fills i les filles adoptats. Ells són els protagonistes perquè ells són l'element més feble d'aquesta situació.

No volem arribar a conclusions definitives, només volem oferir-vos testimonis i opinions directes que us ajudin en el vostre procés de reflexió personal.

La Marga és una psicòloga que treballa amb famílies en temes d'adopció. També participa d'un grup específic del Col·legi de Psicòlegs que debat i investiga sobre el món de l'adopció.

La Muriel és una noia jove, filla biològica d'una dona que viu en parella amb una altra dona. Ella ens explicarà en primera persona la seva experiència.

En Joan és un jove que viu en parella amb un altre noi. De moment no han pensat a adoptar, però ens explicarà com viu una parella homosexual gai l'alternativa de ser o no ser pares.

Estem convençuts que les seves experiències i el diàleg que després podrem tenir amb ells ens permetrà disposar de més elemests de judici per valorar aquesta qüestió.
Us hi esperem i us animem que convideu a altres persones.

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more